Honnan tudhatod, kiben bízhatsz?
Figyelt kérdés
2014. okt. 15. 22:18
11/13 anonim válasza:
Nem tudhatod.
És ha egy baráttal bizalmatlan vagy, az nem barát, tapasztalatból mondom, nekem is vannak jo barátaim, de a legnagyobb gondjaimat senkinek sem mondom el, ami sajnos felemészt belülről és csak rosszabb lesz.
De képtelen vagyok bárkiben is igazán megbízni
12/13 anonim válasza:
Én sem bízom senkiben. Ennek ellenére vannak olyanok, akik úgyszólván átmenetet képeznek a megbízható és nem megbízhatóak közt. Tehát a skálán mondjuk a megbízhatóhoz állnak közelebb. Ilyen például édesanyám. Talán furcsán hangzik hogy benne sem bízom teljesen, de ennek oka az, hogy a korrupt világunk őt is befolyásolhatja bármikor kissé rossz irányban.
Az hogy nem bízom senkiben, egyáltalán nem jelent nekem problémát, sőt előnyt, mert szinte sosem járok pórul.
13/13 anonim válasza:
Jobb ha mindenkit fenntartással kezelsz és csak részlegesen bízol bennük. Amúgy senkiben! Mert még az is átvág akiről nem is gondolnád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!