Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nagykanizsán, fiatalként...

CoolFace1337 kérdése:

Nagykanizsán, fiatalként milyen az élet? Van sok szórakozási lehetőség? Bulik, rendezvények etc?

Figyelt kérdés
Kaptam ott egy jó álláslehetőséget és gondolkozok a költözésen, de még is csak kis város nem tudom milyen ott az élet. Előre is köszönöm a segítséget.

2014. okt. 15. 15:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
halott város
2014. okt. 15. 15:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Totálisan halott!
2014. okt. 15. 15:37
 3/5 A kérdező kommentje:
Ismerősök és barátok nélkül akkor elég antiszoc lennék... kicsit jobbra számítottam, de köszönöm a válaszokat :)
2014. okt. 15. 15:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Mint az előttem szólók leírták, halott város. Nagyon kevés szórakozási lehetőség van. Persze van egy két klub-szerűség, pár kocsma, egy mozi, meg egy diszkó ami hébe-hóba nyitva van, de ez sem az igazi.

Kisebb rendezvények vannak néha hétvégenként, de azok meg kivétel nélkül olyan pocsékul vannak megszervezve, hogy szinte nem is reklámozzák őket, így felkészülni, vagy eljutni rájuk esélytelen.

Viszont pillangók vannak, szóval k**vázni tudsz :)

2014. okt. 15. 17:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is:D
2014. okt. 15. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!