Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek is tele van...

Szerintetek is tele van Debrecen ribizlikkel?

Figyelt kérdés
Véleményem szerint elég borzasztó, hogy ismerkedni is alig lehet a mai fiatal lányokkal, vagyis a korosztályom beli lányokkal, városban mást nem látok csak a k***** szo**** bas**** egy pár feles piáért, bocsi lányok, de szerintem kivétel sincs ebben a városban egy normális lánnyal nem találkoztam még.. egy pár feles elég az illető lány neműnek és szo*** ba**** bocsi lányok h ennyire lenézlek benneteket, már gondolkozok is rajta, h elhúzok innen debrecenből...debreceni srácok nektek mi a véleményetek?(Ha esetleg ténleg van normális lány akinek nem bulizásból áll az élete és normálisan lehet beszélgetni vele írjon már rám mert szívesen megismerném:D)

2014. okt. 12. 19:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
77%

Úgy hozta a sors, hogy szombat este pár órát Debrecenben kellett várakoznom a vasúti csatlakozásomra. Gondoltam, addig is kicsit sétálok a városban. Nos, valóban, rengeteg olyan hölgyet láttam, akikről már csak a "gyere b**ssz meg" tábla hiányzott.

Persze, a másik nemet sem kell félteni, hadd ne ecseteljem, hogy milyen egyénekkel volt tele a város.

Viszont azért nem kéne egységesen mindenkit leszólni.

2014. okt. 13. 08:51
 12/15 anonim ***** válasza:
Ti hol találkoztok itt Debrecenben ilyen lányokkal? Csak hogy ezután többet járjak én is arrafelé... :)
2014. okt. 13. 09:23
 13/15 anonim válasza:

A világgal van baj.

Nem a várossal, vagy az országgal.

Ez a ma.

Viszont te nem Debrecenben élsz, ha csak ilyen lányokkal találkozol.

2014. okt. 13. 16:33
 14/15 anonim ***** válasza:
#12: szombat késő este, a vasútállomástól indultam a Nagytemplom irányába, majd onnan a Tesco felé. (Hatvan utca, Segner tér). Különösen a Nagytemplom környéke szokott tele lenni ribanszokkal tapasztalataim szerint.
2014. okt. 13. 20:24
 15/15 anonim ***** válasza:

Megyek Debrecenbe! :)

Hogy itt Parizsban miert nincsenek ilyenek :(((

2014. nov. 3. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!