Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek is tele van...

Szerintetek is tele van Debrecen ribizlikkel?

Figyelt kérdés
Véleményem szerint elég borzasztó, hogy ismerkedni is alig lehet a mai fiatal lányokkal, vagyis a korosztályom beli lányokkal, városban mást nem látok csak a k***** szo**** bas**** egy pár feles piáért, bocsi lányok, de szerintem kivétel sincs ebben a városban egy normális lánnyal nem találkoztam még.. egy pár feles elég az illető lány neműnek és szo*** ba**** bocsi lányok h ennyire lenézlek benneteket, már gondolkozok is rajta, h elhúzok innen debrecenből...debreceni srácok nektek mi a véleményetek?(Ha esetleg ténleg van normális lány akinek nem bulizásból áll az élete és normálisan lehet beszélgetni vele írjon már rám mert szívesen megismerném:D)

2014. okt. 12. 19:05
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
esküszöm csak ribizliket látok mindenhol még a milfek is azok:D
2014. okt. 12. 19:09
 2/15 anonim ***** válasza:
Akkor ezekkel a lányokkal nem kell foglalkozni és kész, ott van a többi hétköznapi vagy esetleg kevésbé csinos lány, akikből jóval több van.
2014. okt. 12. 19:09
 3/15 A kérdező kommentje:
de azok is nagyra vannak magukkal..
2014. okt. 12. 19:10
 4/15 anonim ***** válasza:

Miskolcon is ez megy, hallottam nem olyan régen hogy kollégiumban a sok ilyen kis k**va, viszi fel a csávót a szobába meg ilyenek, olyanokról dumálnak hogy mikor nem lesz a szobába senki hogy tudjanak dugni.....

22F

2014. okt. 12. 19:10
 5/15 A kérdező kommentje:
elképesztő mi megy itt ebben az országban, talán nem kellett volna ennyi jogot adni a nőknek..
2014. okt. 12. 19:11
 6/15 anonim ***** válasza:
86%

Nekem ez a kérdés nagyon bugyuta...

Szerintem te valahol kimaradtál a jóból, s most nyekeregsz...

Mindegyik egyetemi város bulis hely. Te vagy az első, akinek ezzel baja van.

2014. okt. 12. 19:16
 7/15 anonim ***** válasza:
81%
De honnan, mikor jött ez az undorítóan gáz szó, hogy ribizli? Írd ki rendesen, hogy ri#anc vagy k#rva vagy valami, de ez... 21. század leggázabb szava.
2014. okt. 12. 19:18
 8/15 anonim ***** válasza:
De egyébként itt Sopron is tele van, de gyanítom már minden...
2014. okt. 12. 19:19
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

"elképesztő mi megy itt ebben az országban, talán nem kellett volna ennyi jogot adni a nőknek.."

Aki ilyet le mer írni, annak az egész gondolatvilága látszódik a viselkedésén, a stílusán. Ezek fényében, szerinted melyik értelmes nő, akarna veled bármilyen jellegű kapcsolatot létesíteni?

Egy igazi nő nem ilyen férfire vágyik. Egyáltalán nem szimpatikus, ahogy ezen az oldalon siránkozol.

26/L

2014. okt. 12. 19:19
 10/15 anonim ***** válasza:
28%
Én nagyon örülök neki speciel, ugyanis nekem csak olcsó felesre van pénzem, aztán jönnek, ha akarom. Egyszerre több is. Három fél literes kevertből megúszom általában, ha valamelyik nem túl alkoholista, de azt már meggondolom.
2014. okt. 12. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!