Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » En most akkor milyen származás...

En most akkor milyen származású vagyok?

Figyelt kérdés
Lehet furcsa kérdés de tényleg nem tudom el dönteni mert Romaniaban születtem de magyar az anya nyelvem de beszélem a románt is es nem tudom el dönteni hogy most mi a hazám??? Csak normalis válaszokat várok
2014. okt. 9. 17:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy Te minek érzed magad. Ha magyar az anyanyelved, akkor magyar vagy. Oké, hogy gondolom muszáj volt megtanulni románul, mert különben nem tudsz ügyet intézni stb. A hazád pedig az, amit annak tekintesz. Ha Románia, akkor Románia, de attól még nem leszel román, ha magyarnak érzed magad. Legalábbis szerintem így van, de ennél csak nyakatekertebben tudtam volna megfogalmazni.
2014. okt. 9. 17:23
 2/13 anonim ***** válasza:
Az a hazád, amelyiket te választod magadnak. Származásilag meg attól függ milyen világnézetű vagy: ha valamelyik zsidó-keresztény felekezet nézeteit vallod, akkor Ádámtól és Évától származol, ha meg ateista vagy, akkor a főemlősök sorába származol és legközelebbi rokonaid az emberszabású majmok.
2014. okt. 9. 17:23
 3/13 anonim ***** válasza:
Magyar származású vagy. De ha Romániában élsz, és ott születtél, akkor ott a hazád.
2014. okt. 9. 17:30
 4/13 anonim ***** válasza:
19%
A helyesírásod alapján magyar biztos nem...
2014. okt. 9. 17:38
 5/13 anonim ***** válasza:
Az hogy más nyelvet is beszélsz mint az anyanyelved, nem jelent önmagában sokat, én is beszélek angolul kicsit németül, de nem lettem britt vagy német :) Az hogy pont odaszülettél, önmagában szintén nem jelent sokat, van olyan csoporttársam, aki egy családi utazás miatt argentínában született :) Azóta se járt ott és persze semmi kötődése hozzá. Ha a felmenőid magyarok és az anyanyelved is, akkor szerintem inkább magyar vagy mint bármi.
2014. okt. 9. 17:40
 6/13 intrepid ***** válasza:
Eszkimóra gondolok.
2014. okt. 9. 17:41
 7/13 anonim ***** válasza:
Én meg egy eszkimó lányra nagy lökhárítókkal.
2014. okt. 9. 17:48
 8/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelemes válaszokat es az utolso kettőnek nem kertem

Hülyeséget

2014. okt. 9. 17:56
 9/13 anonim ***** válasza:
Engem intrepid vitt a rosszba, az ő hibája, adjunk neki minuszt.
2014. okt. 9. 18:00
 10/13 anonim ***** válasza:

Most mi van, szerintem viccesek a srácok :)

Technikailag román vagy, hiszen az állampolgárságod is az.

2014. okt. 9. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!