Miért van az, hogy folyton ugyanazokkal a lehetőségekkel találom szembe magam? 22/N
Figyelt kérdés
Tavaly nyáron végeztem egy csecsemő és kisgyermeknevelő képzéssel de már több mint egy éve itthon vagyok és nincs munkám. Volt pár lehetőség, amit a munkaügyi központ ajánlott és persze én is próbálkoztam, de egyik helyre se vettek fel. Nemrég egy bölcsibe próbanapra is behívtak, ez volt az első ilyen alkalom. Azt hittem végre ez már sikerülni fog, de közölték hogy nem engem választottak. A végén mondták, hogy legyek határozottabb és ne legyek ennyire zárkózott. Őszintén szólva megkönnyebbültem h nem engem vettek fel, de egyben el is gondolkodtam, hogy lehet a zárkózottságom és határozatlanságom miatt nem találtam eddig munkát? Aztán az is felvetődött bennem, hogy lehet nem is gyerekek között a helyem, hanem valami más pálya az amiben ki tudnék teljesedni. Nemrég viszont újabb ajánlatot kaptam egy játszóházból, de már most félek. Valószínű behívnak majd megint próbanapra, de tudom, hogy ugyanúgy zárkózott és határozatlan leszek ami miatt nem fognak felvenni. Meg lehet nem is gyerekek között a helyem. Furcsa, mert mindig ilyen lehetőségeket kapok. Miért? Lehet pont ebben a szakmában tudnék önbizalmat szerezni és megváltozni? Ezért akarja a sors?2014. okt. 6. 14:13
1/2 anonim válasza:
Ha ennyire introvertált vagy és még gyerekek között se bírsz feloldódni, akkor keress mást. Ilyen végzettséggel szerinted mit ajánljanak fel mégis, igazgatói széket egy számítástechnikai cégnél vagy mégis mit gondoltál??
2/2 anonim válasza:
Azért, mert tanácstalan, még nem kell mindjárt neki esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!