Mit lehet tenni a beszélgetős idős nénikkel? Ti mit szoktatok csinálni, ha a tömegközlekedési eszközön mellettetek ülő ember úgy gondolja, hogy szóval kell titeket tartani lehetőleg az út teljes ideje alatt?
Hát nekem marhára nincs kedvem beszélgetni velük, főleg hajnali ötkor, mikor kb. félálomban szeretném végigülni a félórás buszutat, a saját gondolataimba mélyedve, nem pedig idegen nénik magyarázását hallgatni.
Nem akarok velük bunkó lenne persze, de valamit mégis ki kellene találni.
Hát, igazad lehet, én is alapvetően a trükközés helyett az őszinteség híve vagyok.
És ahogy mondod: már attól is megőrülök, hogy van két tyúk, akiknek egész úton be nem áll a szája! Hangosan végigpletykálják és panaszkodják az utat. Már minden törzsutas az egész életüket kívülről tudja... Komolyan, könyvet lehetne írni az utazóközönségről!
És akkor még arról nem beszéltem, hogy pl. milyen büdösek azok, akik láncdohányosok, és úgy szállnak fel a buszra, hogy már felléptek, és akkor hajítják el a cigit... A füstöt már benn fújják ki, meg amúgy is árasztják magukból a dohányszagot.
Fúj.
Még az nem is baj, hogy pletykálnak, meg minden, de én pl 3 évig úgy utaztam reggel 5:45-kor, hogy 1 órán keresztül ismerőseim(fiúk 16-19 évesek) azzal szórakoztak, hogy vagy a VV-t, Édes Életet, stb ilyen dolgot beszéltek ki, vagy egymást oltogatták, és úgy beszéltek, mint a kutyával.
A cigi meg undorító, valamelyik nap állok a megállóban, várom a buszt, és 3 40-50 körüli nő körbeállt(komolyan), támasztom a falat, 2 a hátamhoz, egy az oldalamhoz állt, és mind a 3 rágyújtott, hirtelen úgy felidegeltem magam, hogy csak simán arrébb mentem, nem mondtam semmit..
Olyan borzalmas, undorító emberek vannak. :(
És ha már a hajnali ötös busszal is ezek utaznak, akkor hova kell "menekülni"??
Esetleg ijedt szemmel nézz az arcába, majd kiáltsd ezt:
"Úristen! Maga lát engem???"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!