Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért terjedt el az a szokás...

Miért terjedt el az a szokás hogy az emberek mindenhová magukkal viszik a párjukat?

Figyelt kérdés
Pl. osztálytalálkozó, esküvő, baráti sörözés
2014. okt. 1. 13:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Mi nem megyünk mindenhova együtt.

Osztálytalálkozóra semmiképp, nekem minden hónapban van egy csajos napom-érdekes nem is akart még velem jönni :D

De azért ha esküvőre vagyunk hivatalosak, igen oda együtt megyünk.

2014. okt. 1. 14:08
 12/16 anonim ***** válasza:

Nálunk még a munkahelyi csapatépítésre is volt aki a párját is el akarta hozni. Ő azt hozta fel indoknak, hogy nem bírják ki 2 napig egymás nélkül.

Az osztálytalálkozót sem tudom megérteni. Nálunk is volt aki hozta a párját, aztán egész este egymással voltak elfoglalva. Sok értelme volt.

2014. okt. 1. 14:29
 13/16 anonim ***** válasza:
Ez jó kérdés. Ha én elhívom haverjaimat sörözni, nem a barátnőjükre vagyok kíváncsi...
2014. okt. 1. 16:00
 14/16 anonim ***** válasza:

"Ez jó kérdés. Ha én elhívom haverjaimat sörözni, nem a barátnőjükre vagyok kíváncsi..."

Nem bizony :D

2014. okt. 1. 17:46
 15/16 anonim ***** válasza:

Édesanyám középsulis osztálytalálkozói mindig nagyon jók voltak. Mindig 2-3 napos esemény, és mindenki vitte a férjét/feleségét/gyerekeit, hihetetlen jó hangulat volt.

Barátommal a mi haveri körünkben természetes hogy bárkinek a pasiját/csaját szívesen látjuk, miért ne, ha jó fejek. Aztán nyilván sokszor úgy jön ki hogy csak pasis este jön össze nekik, meg én szoktam csinálni dolgokat csak a barátnőimmel.

Ha pl most lenne a volt osztályommal összejövetel, eszembe se jutna hívni a barátom. Max majd ha 20 év múlva direkt úgy szervezzük hogy családostul megy mindenki. Vannak események ahova felesleges vinni.

Ellenben nem értem, baráti sörözésre miért ne mehetne. Esküvőre meg bevett szokás a +1 fő...

A párom az életem része, minél több közös dolgot szeretnénk csinálni, nem csak kettesben hanem társasággal is. Persze vannak határok.

2014. okt. 1. 23:51
 16/16 anonim ***** válasza:

"Nem oltanék mást helyesírás témában, ha én magam sem tudnék normálisan leírni két mondatot."

Nagyokos agyalágyult. Szerinted mi nem volt helyes benne?

2014. okt. 2. 06:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!