Miért terjedt el az a szokás hogy az emberek mindenhová magukkal viszik a párjukat?
Mi nem megyünk mindenhova együtt.
Osztálytalálkozóra semmiképp, nekem minden hónapban van egy csajos napom-érdekes nem is akart még velem jönni :D
De azért ha esküvőre vagyunk hivatalosak, igen oda együtt megyünk.
Nálunk még a munkahelyi csapatépítésre is volt aki a párját is el akarta hozni. Ő azt hozta fel indoknak, hogy nem bírják ki 2 napig egymás nélkül.
Az osztálytalálkozót sem tudom megérteni. Nálunk is volt aki hozta a párját, aztán egész este egymással voltak elfoglalva. Sok értelme volt.
"Ez jó kérdés. Ha én elhívom haverjaimat sörözni, nem a barátnőjükre vagyok kíváncsi..."
Nem bizony :D
Édesanyám középsulis osztálytalálkozói mindig nagyon jók voltak. Mindig 2-3 napos esemény, és mindenki vitte a férjét/feleségét/gyerekeit, hihetetlen jó hangulat volt.
Barátommal a mi haveri körünkben természetes hogy bárkinek a pasiját/csaját szívesen látjuk, miért ne, ha jó fejek. Aztán nyilván sokszor úgy jön ki hogy csak pasis este jön össze nekik, meg én szoktam csinálni dolgokat csak a barátnőimmel.
Ha pl most lenne a volt osztályommal összejövetel, eszembe se jutna hívni a barátom. Max majd ha 20 év múlva direkt úgy szervezzük hogy családostul megy mindenki. Vannak események ahova felesleges vinni.
Ellenben nem értem, baráti sörözésre miért ne mehetne. Esküvőre meg bevett szokás a +1 fő...
A párom az életem része, minél több közös dolgot szeretnénk csinálni, nem csak kettesben hanem társasággal is. Persze vannak határok.
"Nem oltanék mást helyesírás témában, ha én magam sem tudnék normálisan leírni két mondatot."
Nagyokos agyalágyult. Szerinted mi nem volt helyes benne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!