Miért nem tudnak nekem semmit se mondani az emberek?
Mindenki akikkel próbálok beszélgetni úgy áll hozzám kb. hogy nem mond semmit, arra vár hogy én hozzak fel témát, én beszéljek, mert ő állítólag nem tud mit mondani, nincs mit mondani.
Magától nem szól hozzám senki, mert nincs mit mondaniuk, vagy kitudja miért, iskolatársaknak se meg senkinek se.
Ennek mi lehet az oka? Mások mindig tudnak valamiről beszélni, legalábbis többnyire, velem meg nem is akarnak, mi az oka?
17/F
én is sokszor voltam hasonló helyzetben, mint te. Idővel arra jöttem rá, hogy úgy lehet beszélgetésre bírni valakit, ha folyamatosan kérdezek, érdeklődök, figyelem mit mond, hogy újra tudjak kérdezni. Hogy ne legyen túl sok a kérdés, valami saját véleményt, vagy történetet is közbe szúrok.
Mostmár egyébként, ha ezt veszem észre, hogy nem érdeklem a másikat, akkor tovább megyek és kész. Hidd el, valahol máshol mindig van valaki, akivel tudsz beszélgetni, de ehhez is neked kell nyitott szemmel járnod, hogy észre vedd.
Az is jó lehet, ha valamilyen segítséget kérsz, és úgy indítasz beszélgetést. Az a lényeg, hogy neked kell lépned.
Az, amit látsz, hogy a többiek jól elbeszélgetnek, az elején az is úgy kezdődött, hogy keresték egymás társaságát.
Hogy mi lehet az oka? Szerintem nem olyan vagy mint ők. Ennyi. Magamból kiindulva legalábbis így gondolom. Nem találtok közös hangot. Valamiért nem érdekled őket, de ennek nem feltétlenül az az oka, hogy lenéznek, hanem inkább csak az, hogy csendes típus lehetsz.
29 éves vagyok, sok társaságban megfordultam már, volt, ahol átnéztek rajtam, volt, ahol menő voltam.
Rajtad is sok múlik, próbálkoznod kell, neked kell lépéseket tenned, de ha úgy sem beszélgetnek veled, keress más embereket!
Aki nem akar veled beszélgetni, az ugyse fog, tok mindegy milyen kifejtos kerdest teszel fel.. Lakótársaim is ilyenek voltak .. En akar barmit kerdezhettem igennel es nemmel feleltek.
Tudod mi a megoldás?
Szarj rajuk magasrol! Majd lesz olyan aki szivesen beszélget veled, egyik ember sem tobb a masiknal, hogy a másiknak allandoan probalkoznia es erdeklodnie kelljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!