Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért így fogalmazzák meg az...

Miért így fogalmazzák meg az emberek a vezetéssel kapcsolatos mondani valójukat?

Figyelt kérdés

Több éve sokaktól hallok ilyen mondatokat, hogy:

"Képzeld, én úgy szeretek vezetni!" vagy

"Van egy gyerekem és ezt meg azt meg amazt csinálja, és nagyon szeret vezetni."

Vagy

"Hát végül is ilyen meg olyan munkám van, de nagyon szeretek vezetni."

"Hát, bár furcsán hangzik, de én szeretek vezetni."

"Esetleg az apukámtól örököltem ezt, de én nagyon szeretek vezetni."

Meg még sokáig sorolhatnám.

Ez nem olyan, mintha valaki azt bizonygatná, hogy mennyire szereti a fagyit vagy a sütit, vagy a finom kajákat????

Miért úgy állítják be, mintha valami kivételesek lennének?

Van olyan ember aki nem szeret vezetni? (ha van, akkor gondolom mindent megtesz, hogy ne kelljen és kész)

Ezek az emberkék kb. úgy állítják be az egészet, mintha azt írnák/mondanák, hogy:

"Képzeld, engem megvertek, és annyira jó érzés volt!"

Most egy tök jó dolgot miért kell úgy felfogni?

2014. szept. 10. 21:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, van olyan aki nem szeret vezetni és csak kényszerből vezet.
2014. szept. 10. 21:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

> „Ez nem olyan, mintha valaki azt bizonygatná, hogy mennyire szereti a fagyit vagy a sütit, vagy a finom kajákat????”

Dehogynem. De ezekkel is előfordul, hogy valaki bizonygatja, hogy szereti őket. Illetve olyan is akad, aki azt mondja, nem szereti őket. (Például a krémes dolgokat én nem szeretem, mindig azt hiszem, hogy megfájdul tőlük a hasam. Viszont a citromos egy jó házi pogácsáért nagyon odavagyok.)

2014. szept. 10. 21:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Egy csomóan nem szeretnek vezetni.
2014. szept. 10. 23:05
 4/4 Hegedus Csaba ***** válasza:
Vannak emberek, akiknek ez nem csak egyfajta "szeretem csinálni" dolog, mint mondjuk a fagyi evés. Vannak, akiknek szenvedélyük a vezetés. Én például ha egy hétig nem vezetek, kezdem mosottszarnak érezni magam, ingerült vagyok, türelmetlen stb), hasonló érzés lehet az, mikor a dohányzásról akarsz leszokni. Aztán mikor elmegyek vezetni, még így is, hogy csak egy ezres Suzukit, jobban leszek tőle :)
2014. szept. 11. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!