Ha csak sétálok az utcán és megtetszik egy lány, hogy szólítsam meg?
"Szia! Nem lenne kedved eljönni moziba?"
Egy vadidegennek, kösz nem!
"-Jaj hát az úgy, hogy befordulsz és végigmész...
-Bocsi, de oda tudnál vezetni engem?
Ha azt mondja igen"
99,99999%, hogy nem mond igent. Vadidegen embert nem fog kísérgetni sehova.
"De ha egy jó kiállású fiatalember vagy szép lány kérné meg, hogy elkísérd, mindezt úgy, hogy nincs párod. Akkor se?"
Mivel én az "áldozat" vagyok, fogalmam sincs, hogy ő fel akar szedni. Tehát lényegtelen lenne, hogy van-e párom vagy nincs.
Ezerszer kértek tőlem útbaigazítást, ha tudtam, segítettem, de ha valaki azt mondaná, vezessem oda, megszólalna a vészcsengő a fejemben.
Az a baj, vagyis hát nem baj, csak MINDENKINEK el kellene mondani, amikor kicsi, hogy a lányokat ezerszer figyelmeztetik a szüleik, hogy vigyázzanak magukra. Nagyon sokszor van velem olyan, hogy a férfiak körülöttem olyan félelmetesen viselkednek, hogy ha lenne pisztolyom, az idegtől lelőttem volna mind.
(Mondjuk követ, próbál úgy tenni, mintha nem. Vagy elsétál a bolt előtt, ahol dolgozom, de vagy két órán át csak sétál, és mereven néz, én meg nem tudom, hogy meg akar erőszakolni, vagy csak a boltot akarja kirabolni.)
Reménykedtem, hogy értelmesebb válaszokat látok majd. Több féle módon is megszólíthatsz valakit.
PL: Szia nem szoktam ilyet csinállni, de nagyon aranyosnak tűnsz és meg szeretnélek ismerni.*Kezet nyújtasz bemutatkozol (cska a vezetékneved) Addig fogsz vele kezet,amíg ő el nem ereszti* Majd megkéred,hogy mondjon magáról 3 belső tulajdonságot. És már sinen vagytok.Csinálld a dolgot Direkt módon.
Ezekre jön a "bocs, de van barátom" válasz. Te meg ott állsz mint egy idióta....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!