Visszahúzódóként el tudom hitetni az emberekkel, hogy társasági lány vagyok?
szia
ha neked nehezedre esik nyitottnak lenned akkor megèri "látszatembernek" lenni? lègy inkább önmagad,ùgy igazi barátaid lesznek
Persze, csak a hazudozást kell profi szintre emelni.
Meg megtanulni elviselni, hogy megerőszakolod a saját jellemed, valami szánalmas megfelelési kényszer miatt.
További sportsikereket kívánok.
Előző válaszoló vagyok.
Annyit azért még hozzá kell hogy fűzzek, hogy ennek az éremnek is két oldala van.
Azt mondod, örültél ennek a "sikernek".
Akkor talán alapvetően nem is vagy vagy visszahúzódó?
Vagy nem érzed jól magad a bőrödben visszahúzódóként, kívülállóként?
Mert azt nem szabad elfelejteni, hogy minden fejben dől el!
Ha ezt a nyitottabb énedet a saját (elfojtottabb) jellemednek érzed, és nem jelent terhet a felszínre hozni, akkor ez természetesen fejleszthető dolog.
Ez most lehet, hogy furcsán fog hangzani, de a lényeg, hogy ezek a jellembéli változások a tudatalattiddal egyetértésben következzenek be.
Tehát ne megjátszd magad, ne egy szerepet erőltess magadra!
Hanem komolyan hitesd el magaddal, (akár meditációs, agykontrollos gyakorlatokkal) hogy valóban könnyen barátkozós vagy, szeretsz az emberekkel beszélgetni, stb.
Ha mindig ezt "sulykolod" magadnak, akkor alapvetően fog ilyen irányban változni a személyiséged, és ez nem egy megjátszott dolog lesz, hanem ösztönös, lényedből fakadó természetes dolog.
Ha pedig közben valós sikerélmények érnek, az sokat segít a változásban.
A valós alatt azt értem, hogy nem annak örülsz, hogy sikerült mindenkit megvezetve más színben feltüntetni magad, hanem hogy magadat jól érezve, lazán, felszabadultan meg tudtad mutatni az énednek a barátkozósabb oldalát is.
Ehhez pedig minden szarkazmus nélkül, őszintén sok sikert kívánok!
nem csak a két véglet létezik
szerintem ez a "határ" mozoghat is, társaságtól/kedvtől/.. függően, vagy idő elteltével
ismerkedni nekem sem nehéz, viszont fenntartani egy beszélgetést már kihívás. oszt néha meg nem. néha a jobb lábam jobb szélével kelek, és más a világ.
ne a látszatot akard fenntartani, csak add magad, amilyen épp vagy.
Nagy bukás lesz a vége, ha elfelejted, kinek milyen "arcod" mutattad.
Még nagyobb, ha hármasban leszel, két olyannal, akinek más és mást. Mindketten hazugnak tartanak -jogosan- és elveszted őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!