Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek normális a méretar...

Kis.smiley kérdése:

Szerintetek normális a méretarányom? (több lent)

Figyelt kérdés
Mindeki azt mondja hogy tök ronda vagyok (most nem olyan dehogyistökszépvagy kérdének szántam hanem meg akarom tudni az őszinte véleményeteket)na 12 éves vagyok ,lány ,169cm és 42 kiló szerintetek ez normális súly a méretemhez/túl sok/túl kevés őszinte válaszokat kérek kérlek ...előre is köszi *-*

2014. szept. 13. 21:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
169 cm hez keveslem a 42 kg-ot.
2014. szept. 13. 21:58
 2/12 A kérdező kommentje:
bocs elfelejtettem befejezni :azért tartanak rondának mert mindig ledagiznak :( olyan sz*rt is mondanak hogy:vigyázz nehogy mérgessé tegyed mert lehet hogy rádugrik ..a birinőim azt mondják ne foglalkozzak vele de nem muszály valahogy :(
2014. szept. 13. 22:07
 3/12 anonim ***** válasza:
Szerintem 12 évesen még elfogadható
2014. szept. 13. 22:34
 4/12 anonim ***** válasza:

169cm és 42 kiló ??? Erre azt mondják, hogy dagadt? Én inkább azt mondanám "csonti". Neved sértésnek ,de szerintem meg túl vékony vagy

22/f

165cm-63kg és nem érzem magam dagadtnak :P

2014. szept. 13. 22:38
 5/12 anonim ***** válasza:
Gebe vagy
2014. szept. 14. 00:00
 6/12 anonim ***** válasza:

Még kicsi vagy. De ha azt mondják ronda vagy, nem a súlyodra céloznak, ha azzal csesztetnének simán disznónak, gebének vagy egyéb szépségnek neveznének...

Bár az általános iskolások értelmi színvonalát figyelembe véve, valószínűleg te is egy vagy a tucatból, csak valami számukra logikus indok miatt kipécéztek maguknak.

2014. szept. 14. 01:04
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább kevés, de ennyi idősen ez még nem vészes. Általában ilyenkor feljön a lányokra pár kiló, mondjuk nősz is... Előre nem lehet megmondani, hogy hogyan, de mindenképpen változni fog a tested, az alakod. Nyilván te is tudod alakítani, hízhatsz, fogyhatsz, izmosodhatsz. Szerintem inkább fel kéne szedned pár kilót, dagi semmiképpen nem vagy, viszont kórosan sovány se, ennyi idősen ez még elfogadható, de mondom kevesebb ne legyél.
2014. szept. 14. 18:01
 8/12 anonim ***** válasza:
Én is olyan magasvagyok mint te és 53 kiló 12 évesen. NEM VAGYOK DAGADT CSAK KISSÉ DUNDI!!!! :D
2014. szept. 23. 21:34
 9/12 Tóth Péter Tamás ***** válasza:
Általános 5.-6. osztályában (ahova valószínűleg te is jársz) még szinte mindent viccként mondanak. Ne hallgass rájuk...Nem vagy dagadt, én 2 méteresen vagyok 81 kiló, és az még épphogy megüti az alsó határt.
2014. szept. 28. 21:24
 10/12 anonim ***** válasza:
én 146 cm vok és 34 kg mégis 12 vok és nem vok csontvékony...
2014. okt. 1. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!