A szobatársaim bunkóznak velem és tök depi vagyok, mit csináljak? 15/l
Figyelt kérdés
Koleszos vagyok és 10. esek a szobatarsaim. Csak egy lány van az osztályombol. Őt tökre szeretik és tamogatják meg dicsérik hogy mijen csinos, engem meg lenéznek meg szivatnak :'( Pedig pont nekem lenne szükségem szeretetre. Mit csináljak? :/2014. szept. 23. 15:10
1/3 anonim válasza:
Szerintem előbb-utóbb rendeződik a helyzet, azért mégis csak a szobatársaid:\ és a tetteik pedig csak őket minősítik. Az idő múlásával úgyis lesznek elég jó barátaid, csak próbálj meg nyitott lenni:-) ne szomorkodj ilyen emberek miatt, fel a fejjel:-)
2/3 anonim válasza:
Hát ha tök depi vagy és nem barátkozol, nem vagy jófej velük akkor persze hogy nem kedvelnek. Néha gondolkodj el azon is hogy lehet hogy veled van a baj, nem velük. Persze gáz ha valaki szivat másokat, de annak általában van oka is.
3/3 anonim válasza:
Ha olyat írsz, hogy "mijen", akkor nem csoda, hogy lenéznek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!