Ha bármivel foglalkozhatnátok, akkor mi lenne az? Pénz, képesítés nem számít.
Kiskoromtól fogva szerettem volna paleontológus vagy történész lenni, de ehhez sajnos biosz-kémia szakra kellett volna jelentkeznem, ám nem volt valami sok kedvem 4 év + egyetemen át folyamatosan matekozni, úgyhogy erről letettem.
Szívesen foglalkoznék írással, viszont abból nemigen lehet megélni.
Valőszínűleg teológiára megyek tovább (nem nyitnék vitát hit- illetve felekezetfüggő dolgokról), így egy kicsit mindet csinálhatom egyszerre.
1, Pedikűrös lennék.
2, Szerintem jobb egy biztos munkát vállalni, mint valami extrém dolgot bevállalni. Bár ez habitustól, IQ-tól is függ, hogy valaki mer-e kockáztatni.
Zenész, költő, író, "megmondó ember", "bölcsész".
Akar a fszom reál szakmában dolgozni, ha nem számít a pénz.
Először is szerintem ha az ember belevág az álmaiba az a jobb. Úgy is meghalunk, akkor legalább éljünk már úgy ahogy mi akarunk. Ha nem jön össze akkor mi van? Meg kell próbálni :)
Ezekkel foglalkoznék szívesen
- Képregényrajzolás (nagyon szeretem őket és rengeteg ötletem is van, csak kevés időm)
- Zenész (valami banda tagjaként)
- Filmrendező (álommeló ha valaki ért a munkájához)
- Pilóta (ki ne akarna szabadon csendesen szállni egy vitorlázón? :D )
- Nagy álmom hogy rajzot és oktassak ingyen, és ezzel bebizonyítsam hogy nem kell az elsajátításukhoz tehetség csak kitartó kemény munka :)
- Talán kamionos lennék. Azért mert sok helyre eljuthatok és elvagyok egymagamban. Ha meg társasághoz van kedvem felveszek egy stoppost és új embereket ismerek meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!