Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha bármivel foglalkozhatnátok,...

Ha bármivel foglalkozhatnátok, akkor mi lenne az? Pénz, képesítés nem számít.

Figyelt kérdés
Az is kérdésem lenne, hogy mi a jobb. Egy viszonylag biztos munka, így pl. Mérnöknek, szakácsnak, közgazdásznak elmenni, vagy ha extrém igényeink vannak, mint pl. Pilóta, kötéltáncos, költő, belevágni az álmainkba?

2014. szept. 21. 22:16
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Nyitnék egy edzőtermet vagy grafikus lennék. Sajnos egyikre sincs lehetőségem. :(
2014. szept. 22. 07:25
 12/23 anonim ***** válasza:
Szívesen lennék autóversenyző, gokarton és rallyn kívül akármilyen sorozatban, de leginkább valami nyitott formaautóban. Vagy megelégednék egy tesztpilótai üléssel is egy csapatnál :)
2014. szept. 22. 08:34
 13/23 anonim ***** válasza:

Kiskoromtól fogva szerettem volna paleontológus vagy történész lenni, de ehhez sajnos biosz-kémia szakra kellett volna jelentkeznem, ám nem volt valami sok kedvem 4 év + egyetemen át folyamatosan matekozni, úgyhogy erről letettem.

Szívesen foglalkoznék írással, viszont abból nemigen lehet megélni.

Valőszínűleg teológiára megyek tovább (nem nyitnék vitát hit- illetve felekezetfüggő dolgokról), így egy kicsit mindet csinálhatom egyszerre.

2014. szept. 22. 15:49
 14/23 anonim ***** válasza:

1, Pedikűrös lennék.

2, Szerintem jobb egy biztos munkát vállalni, mint valami extrém dolgot bevállalni. Bár ez habitustól, IQ-tól is függ, hogy valaki mer-e kockáztatni.

2014. szept. 22. 16:56
 15/23 anonim ***** válasza:

Zenész, költő, író, "megmondó ember", "bölcsész".

Akar a fszom reál szakmában dolgozni, ha nem számít a pénz.

2014. szept. 22. 17:01
 16/23 anonim ***** válasza:

Először is szerintem ha az ember belevág az álmaiba az a jobb. Úgy is meghalunk, akkor legalább éljünk már úgy ahogy mi akarunk. Ha nem jön össze akkor mi van? Meg kell próbálni :)

Ezekkel foglalkoznék szívesen

- Képregényrajzolás (nagyon szeretem őket és rengeteg ötletem is van, csak kevés időm)

- Zenész (valami banda tagjaként)

- Filmrendező (álommeló ha valaki ért a munkájához)

- Pilóta (ki ne akarna szabadon csendesen szállni egy vitorlázón? :D )

- Nagy álmom hogy rajzot és oktassak ingyen, és ezzel bebizonyítsam hogy nem kell az elsajátításukhoz tehetség csak kitartó kemény munka :)

- Talán kamionos lennék. Azért mert sok helyre eljuthatok és elvagyok egymagamban. Ha meg társasághoz van kedvem felveszek egy stoppost és új embereket ismerek meg :)

2014. szept. 22. 17:49
 17/23 anonim ***** válasza:
Álmainkat valósítsuk meg!
2014. szept. 22. 22:30
 18/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek! Nagyon jó foglalkozásokat írtatok, remélem hiszetek benne, hogy egyszer sikerülni fog! Túlnyomórészt azt látom, hogy az álmokat kell megvalósítani. :)
2014. szept. 22. 23:07
 19/23 anonim ***** válasza:
Saját vállalkozásom lenne, rendezvényszervezőként :)
2014. szept. 23. 13:14
 20/23 anonim ***** válasza:
Durva, átgondoltam és ugyanazzal foglalkoznék, amivel most. Szerintem a helyemen vagyok.:) 27l
2014. szept. 23. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!