Mit gondoltok az ingyen talp masszázsról?
Zolly the Jolly, szerintem eléggé érthető, ha valakit zavar, hogy mindez perverzióból van.
Például tegyük fel, hogy én egy 40-es fószer vagyok, aki felajánlja bárkinek az ingyenes nyakmasszázst. Csak éppen a himbilimbimmel :D Te megengednéd, hogy megtegyem? Végülis te ingyen kapod, nekem is jólesik, mindenki jól jár vele :D
(légyszíves nézzétek el nekem hogy ilyen hülye példát hoztam fel, csak szemléltetni akartam a helyzetet)
#12 : Hát igen, eléggé hülye példa, amiután a kérdező nem azt mondta, hogy a himbilimbijével fog talpat masszírozni. Ha ezt mondta volna, akkor persze mindjárt más lenne a helyzet, ez már közszeméremsértés lenne a legenyhébb esetben is.
De most tegyük fel, hogy a példáddal élve nyak-fétised van, ellenben a dologból adódóan elég gyakorlottan is masszírozol nyakat, még ha papírod nincs is róla. Mondjuk, hogy a többség levágja, hogy miért jó ez neked, és mondjuk hogy akkor a homofóbiás pasik elkerülnek messzire. (Vagy pölö direkt csak lányoknak ajánlkozol fel.) De ettől még semmi himbilimbi nincs a dologban, pontosabban csak a gatyádban meredezik közben, de diszkréten a gatyádban is marad.
Aki lány szereti a nyak-masszírozást, azt ezek után hol kell hogy érdekeljék a fantáziáid, meg hogy a masszírozós produkció után mire recskázol? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!