Megölelhetem a tanáromat?
Kérdező, én nem neked írtam, hanem a nem is tudom hányas válaszolónak. Neked kell eldöntened, hogy a tanárod jó néven venné az ölelést, vagy nem.
Értem, másik válaszoló, hogy mit írsz. Olvasd át jobban a hozzászólásomat. LEHETŐSÉGEKRŐL beszélek. Nem a te egyszeri példádat szeretném megcáfolni, hiszen azt te érezted, milyen volt az osztályban a hangulat, én nem voltam ott.
De elképzelhető, hogy sokan vannak, akik kevésbé profin tudnának kezelni egy ilyen helyzetet? Igen. Akkor az ő kedvükért sajnos meg kell tiltani mindenkinek, ha ésszel nem fogják fel, akkor legalább féljenek valamitől. Olyan ez, mint a biztonsági öv. Ha magától nem fogja fel a polgár, hogy egyrészt az ő, másrészt az állam (kevesebb pénzt kell költeni az épolására baleset esetén, és nem esik ki a munkából, tehát tud termelni, adózni, járulékot fizetni stb) érdeke is a dolog, akkor járjon érte büntetés, és ha ezért többen bekötik magukat, már megérte.
Nekem egyetemről van pl rossz tapasztalatom, a PhD-s gyakvezér és a tanítványa közötti kapcsolatról. Olyan kínos volt a gyakorlat mindenkinek szakításuk után, hogy el nem tudod képzelni, pedig ott már felnőtt meberek vannak csak hallgatói részről is. Csak fél évet kellett volna várniuk, hogy "legális" legyen a kapcsolatuk, de nem. Helyette elcseszték a félévét 15 embernek. A középiskolás GYEREKEK még hajlamosabbak lennének bolond cselekedetekre.
Szerintem nyugodtan:)
Nekem is van egy tanárnõm, 3 évig tanított, és nagyon jóba vagyok vele (én 14 vagyok, õ 40 körüli, mindketten lányok vagyunk mielõtt félre lenne értve) Sok versenyre készített fel és tényleg nagyon jóban vagyunk, bárit el lehet neki mondani. Olyan mint egy pótanya nekem. és ha találkozunk mindig megölel, és pont leszarom, hogy ha látják az osztálytársaim.:)
Nekem is van egy olyan Tanárnőm, aki inkább "pótanya", mint tanárnő. Bármit megbeszélhetek Vele, rengeteg mindenben segít, de mi mondjuk nem ölelgetjük nagyon egymást. Volt már rá példa, de tényleg nagyon ritkán (mondjuk én gimis vagyok, szóval azért más a helyzet, mint általánosban mondjuk).
Szerintem, ha nagyon jóban vagy a tanároddal és ugyanolyan neműek vagytok, akkor megölelheted, de inkább csak akkor, ha négyszemközt vagytok, mert mások előtt lehet, hogy kellemetlen lenne neki. Ha Te lány vagy, ő meg pasi, akkor viszont nem nagyon kéne, mert elég félreérthető lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!