Reggel alltam a troli megalloba es ket ellenor is ott allt varta a trolit. Egy ferfi hangossan tette a megjeggyzeseket, hogy ezek miert itt allnak es nem keressnek inkabb munkat maguknak.
Nekem soha nem volt bajom veluk, bar az is igaz hogy jegy/berlet nelkul nem utazztam meg bkv-n.
Miert szidjak oket sokan? Vegulis nem kotelezo bkv val jarni, de ha megis hasznalajak hat sajnos fizetni kell erte, mert hat semmi nincs ingyen.
2014. szept. 16. 12:36
1/10 anonim válasza:
Mert csak a "gonosz felső hatalom" megtestesítőit látják bennük, akiket az állam felbérelt, hogy b.tassák a szegény embert.
Valójában meg általában sima, egyszerű emberek, akik valamiből el akarják tartani a családjukat. Nekem nincsenek velük rossz tapasztalataim, 100-ból ha egy ellenőr bunkó, na de mutassatok egy szakmát, ahol ilyen vagy ennél jobb arány van...? Ja, meg nem árt, ha az ember normálisan áll hozzájuk, egy udvarias köszönés, urambocsá' egy kis mosoly csodákat tesz.
2014. szept. 16. 12:42
2/10 MrPifta válasza:
én azért nem, mert ha ellenőrt látok, menekülnöm kell. De ha elkapnak, sajnos fizetnem kell, nem ugrok azért a torkának.
2014. szept. 16. 12:53
3/10 anonim válasza:
Az emberek csak szeretik rajtuk kitölteni a mérgüket, mintha azzal bármit is megoldanának. Akinek nincs jegye/bérlete, az nyilván azért nem szereti őket, merthát könnyebb rájuk mérgesnek lenni, mint magadra, amiért bliccelned kell (velem is előfordult hogy nem volt pénzem jegyre és blicceltem, de ez nem az ellenőr hibája volt).
Én sajnálom őket, ők ugyanolyan kisemberek, mint a legtöbbünk, nem az ő hibájuk, hogy drága a BKV. Ez is csak egy munka, amit el kell végezni. :/
Egyébként velem sem volt még bunkó egy ellenőr sem, bár az is igaz, én sem bunkóztam egyikkel sem.
2014. szept. 16. 12:55
4/10 anonim válasza:
Nekem speciel semmi bajom velük, végzik a munkájukat, ennyi. Igaz, én mindig érvényes bérlettel utazom, bár egyszer nem volt nálam és meg is büntettek, persze ekkor sem az ellenőrt hibáztattam.
Kicsit sajnálom is őket, hiszen elég szar meló lehet, sokan utálják, lenézik őket, pedig gondolom, ha választhatnának, ők sem ott dolgoznának.
2014. szept. 16. 12:57
5/10 anonim válasza:
Én mindig örülök, ha felbukkannak, előre várom, hogy kiket büntetnek meg, csak azt sajnálom, hogy nincs elég jogkörük, illetve nem visznak magukkal rendőrt, vagy közterest. Most meg lehet úszni egy "nincs nálam semmi"-vel, de ha igazoltatnák a kuncsaftot, akkor már nem lenne ekkora lazaság.
2014. szept. 16. 13:24
6/10 anonim válasza:
Mert a bunkó pestiek azt hiszik hogy ingyen van a BKV és alanyi jogon jár nekik az ingyen utazás.
2014. szept. 16. 13:47
7/10 anonim válasza:
Belga - kalauz
2014. szept. 16. 15:50
8/10 anonim válasza:
Nekem mindig van bérletem, szóval nem azért rühellem őket, mert félek. Mindig a mellemet nézik, büdösek, hülye proli szavakat használnak, mint a "magácska" meg az "asszonyka". Ideggörcs jön rám tőlük, hozzáérnek az emberhez, hogy "hééé, bérlet", ha mondjuk zenét hallgatok. Egy percet nem tudnak várni, hogy a tömött kettesen elővegye az ember a bérletét a táskából. És feltolakodnak a tömött 15-ös buszra délutánonként, de nem tudnak rajta végigmenni, szóval érthetetlen az egész...
2014. szept. 16. 17:59
9/10 anonim válasza:
Van bérletem. Amikor naponta ingázom fel, legalább 4-szer kell bizonyítanom azt, hogy nem bliccelek (vonat, bkv oda-vissza). Ezek után nagyon tud idegesíteni, hogy folyton bizonygatnom kell, hogy nem bliccelek. Volt, hogy alaptalanul megvádoltak, volt, hogy 10 000 Ft-os bérletet kellett vennem, mert a diákom még nem készült el.
2014. szept. 16. 20:46
10/10 anonim válasza:
Mindig van bérletem vagy jegyem. De én is, és ismerőseim is jártak már úgy, hogy kikapta a kezemből a jegyet, zsebrevágta és megbüntetett, mert "nincs jegyem". A másik, mikor épp akkor vettem meg a bérletet, (mondjuk ez távolságin volt), csak egy pénztár volt nyitva, éppen elértem a buszomat, felszálltam, el is indult, rögtön jött, 'jegyeket, bérleteket'. Természetesen szám még nem volt rajta, nem volt 5 perce, hogy megvettem, ami rajta is volt a blokkon, mutattam is neki, hogy most vettem, ha akartam volna, sem tudom ráírni a buszra futás és a heringparti közben (tömve volt a busz) a számot. Leszarta, megvágott....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!