Hogyan illeszkedjek be az új osztályomba?
Most vagyok nyelvi előkészítős (5 éves gimi) és ugye új osztály,új arcok és egy kicsit lehet hogy megkésve teszem ki a kérdést,de kellene egy kis segítség
Sosem voltam a nagy partyarc,inkább az aki pár emberrel jóban van és a többiekkel közömbös
és ezen kéne változtatni
az osztályomat 2 csoportra bontották és én a "jobbik" csoportba kerültem (itt vannak az igazán vicces emberek)
és itt kéne egy kicsit elfogadottabbnak lennem meg egy kicsit viccesebbnek talán..
valami tanácsot adhatnátok ezzel kapcsolatban,mert nem akarok az a forever alone fiú lenni mint általánosban
illetve van egy lány az osztályban,aki elégé szimpatikus nekem
de itt is gond van,ugyanis osztálytárs (a másik kérdés az,hogy megéri osztálytársra hajtani) és még annyi,hogy egy töketlen paraszt vagyok aki nem mer odamenni hozzá..
kedves 2es
nem hízik a májam,csak én abba a csoportba kerültem,amelyik SZERINTEM jobb
Ha ugyanarra a szakra mentetek, akkor gondolom van bennetek valami közös. Beszélgess azokkal, akik szimpik, ne félj, próba cseresznye. Keress haverokat, de szerintem vigyázz, hogy kivel barátkozol, mert most még mindenki jópofizik, és majd később derül ki, hogy ki milyen ember.
Egyébként meg add önmagad. Lesz, ami lesz, de akkor biztos, hogy nem maradsz egyedül.:)
Sok sikert!^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!