Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Vannak rajtam kívül még ilyen...

Vannak rajtam kívül még ilyen emberek?

Figyelt kérdés

Nincsen baráti társaságom, a gimisekkel szétszéledtünk, bár ott sem alakult ki semmi fix, aztán mentem egyetemre, de ott is csak egy-egy barátom volt, de ők nagyon jók. Aztán máshonnan volt még egy fiú meg egy lány barátom, ők voltak a legjobbak. Aztán dolgoztam egy évet, ők maradtak, most megint egyetemre jöttem, de már most érzem, hogy itt sem leszek egy társaság része sem.. Próbálok maradni azokkal, akiket gólyatáborban ismertem meg, de valahogy kívülállónak érzem magam így is. Nem vagyok az a nagy dumás, meg van egyfajta stílusom, elsőre sose vagyok szimpatikus senkinek sajnos. De kedves vagyok szerintem, nem viselkedek negatívként. de pl ők mindenhova együtt mennek, könyvtárba beiratkozni, boltba stb

Én meg fogom magam és elmegyek egyedül, így hipp hopp megvan. Vásárolni is egyedül szeretek. Egész életemet befolyásolja, hogy jaj nekem nincsenek barátaim, de ha lehetőség van rá, akkor sem sikerül barátkoznom úgy igazán. Mindig feszélyezve érzem magam. Én akkor maradok magányos farkas? 1-2 baráttal.

2014. szept. 3. 14:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Jelen.
2014. szept. 3. 14:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok. Nekem 2 nagyon jó barátnőm van, velük általános iskolába jártam együtt, és így lettünk jó barátnők. Viszont most mind hárman másik városban tanulunk, így nem gyakran talizunk :( Gimiben volt 1-2 barátnőm, de ők csak amolyan sulis barátok voltak, azóta kb nem is beszéltünk egymással. Most az egyetemen lett megint egy nagyon jó barátnőm, de ez a barátság is elsősorban abból alakult ki, hogy egy albérletbe költöztünk és így nyilván együtt jövünk-megyünk ide-oda, így azért eléggé összeszoktunk és jó barátnők lettünk. Rajta kívül az egyetemen nagyon sok ismerősöm van, akikkel jóban vagyunk, beszélgetünk, de egyik sem olyan, akit barátomnak neveznék. Ugyanez volt általánosban és gimiben is, hogy soha senkivel nem voltam rosszban, de mindenkivel csak ismerős szintig jutok el.. mintha tovább nem menne. :( Tudom én, hogy jobb néhány igaz barát, mint sok "álbarát", de néha annyira hiányzik, hogy egy nagy baráti köröm legyen, akikkel össze lehetne ülni, elmenne ide-oda..
2014. szept. 3. 14:13
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszaitokat!

Még ami eszembe jutott. Elköltöztem másik városba, koleszos vagyok, de igyekszem folytatni ugyanazt az életvitelt, amit otthon. Főzök magamnak, nem szeretek másokkal főzni sajnos, vettem kondibérletet, eljárok egyedül. Ha arra várnék, hogy másokkal menjek, sose lenne belőle semmi, amúgyis kondiba is egyedül szeretek járni..

Na mindegy, fura ez az egész :/

2014. szept. 3. 14:29
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok. Időnként rám tör a "barátkozási kedv", de ez nem tart sokáig és nincs is sok eredménye. 1-2 jó barátom van, de azok aztán nagyon jók.

A "Jim szerint a világ"-ban hallottam, hogy legyen legalább 8 barátod, hogy legyen aki vigye a koporsód...

Nos én ezt úgy oldottam meg, hogy nagy családba születtem. Szóval barátok nélkül is lesz aki vigye a koporsóm :)

2014. szept. 3. 14:39
 5/5 *Victorique* ***** válasza:

A jóból keveset adnak ;)

Ha szeretnéd, hogy együtt menjetek, akkor szerintem ne várd, hogy ők hívjanak, hívd el őket te. Vagy kérdezd meg, hogy csatlakozhatsz-e hozzájuk. Lehet, hogy egyedül gyorsabban végzel a teendőiddel, de a közös dolgoknak nem is ez a lényege.

Lehet, hogy csak te érzed úgy, hogy nem fogadnának el, Te elfogadod magadat?

2014. szept. 3. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!