Hogyan növeljem az önbizalmam?
Sportolással, olvass önfejlesztő, pozitív gondolkodásra sarkalló könyveket (pl.: Titok - Rhonda Byrne, vagy szintén tőle jobb a az Erő c. könyv), próbáld ki magad sok új dologban, beszélj mindenkivel mindenről.
( Jó ezek már nem teljesen szokásosak: Karaokézz, járj el színházba színészkedni, állj ki az emberek elé, beszélj, adj elő, lépj be egy együttesbe és zenélj velük, koncertezz :D.)
1.Válaszoló: Az alkohollal valóban megjön az önbizalmam,de ez elmúlik, nem szeretnék mindig inni, azért, hogy legyen önbizalmam.
2.Válaszoló: Az olvasás valóban jó ötlet csak valahogy mindig eltereli a figyelmem valami, de valahogy megpróbálom magam rávenni.A sportban a futballt szerettem volna mindig is kipróbálni, de a társaság eltaszít, mert hát van egy jó pár ,,testvír'' akikkel nem jövök ki. Nem vagyok rasszista csak félig :D, vannak cigány barátaim,de nem igazán jövök ki velük. Az edzést szeretném elkezdeni ISMÉT, mert már többször is nekivágtam, de valaminek mindig sikerült elundorítania az edzéstől. A 2. zárójelben lévő válaszaidat talán ki kéne próbálni, az újítás sosem árt. Köszönöm a válaszaitokat ! :) Egyébként 15 éves fiú vagyok, legfőképpen a hangom ront az önbizalmamon, mert hát elég fura mondták azt is, hogy orrhangon beszélek és ez kurv.ára zavar. A meditációra és a jógára gondoltam, hogy az talán ad önbizalmat.
Jöhetnek még válaszok ! :)
Változhat még a hangod, de nem biztos, hogy fog. :S Inkább próbáld meg elfogadni, hogy ilyen.
Tényleg, a meditációt lehagytam, pedig az nagyon jót tesz.
Kipróbálhatnál akkor mondjuk valamilyen küzdősportot, pl. karate, vagy valami ilyesmi.
A 2. voltam ismét :)
A meditációt elszeretném csak kicsit fura , hogy egyhelyben a semmire kell gondolni. A küzdősportban még gondolkodom.
Köszi a válaszod ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!