16 évesen kérdem hogy hol vannak az olyan normális lányok akik nem csak bulikba járnak vagy nem plázacicák akikkel ellehet normális beszelgetni barátkozni na ilyen lányokat hol lehet találni?
"Normális"? Miért az otthon ülős, unalmas, magába fordult, aszociális a "normális"? Jobb kérdés: miért jelent neked eget rengető problémát, ha egy perszóna pörgős, élettel teli, szeret szórakozni?
Ostoba gondolkodásod van, ez a te legnagyobb bajod. Szűk körű vagy. Egyféle típust titulálsz "normálisnak", holott, valójában nem létezik ilyen fogalom. És nem a spektrum végeivel kell példázni, mert nem minden fekete fehér, bőven vannak átmenetek az emberek között.
Ahelyett, hogy uborkával a seggedben ciccegsz másokra, szánj pár órát gondolkodásra. Jót fog tenni, mint a friss levegő. Kiszellőzteti a megposhadt agyad.
Bocsi aranyom, de szerintem 24 évesen lehet, hogy kicsit idősebb vagyok mint te. A felnőttek világában a kutyát nem érdekli, mi van az álarc mögött. Vagy ki milyen ruhát, miért hord. Amit mutatsz kifelé az alapján leszel megítélve, mert a kutyának sincs se kedve se ideje a marhaságaitok mögé nézni. Partyribinek nézel ki? Akkor az vagy. Pont. Értéktelen, olcsó ember.
Az életben mindenhol minden így működik, úgyhogy kár okoskodnod. munkahelyen senki nem fogja megkérdezni, hogy miért hordasz szegecses cuccokat, csak szimplán nem vesznek fel. Egyetemen egyetlen vizsgáztatót sem fog érdekelni, hogy miért van orrkarikád, csak szimplán feltesz egy kérdést amire ő sem tudja a választ és bevág egy karót.
Ugyanis a felnőttek világában a kutyát nem érdekli a hatalmas nemlétező egyéniségetek, csak az, hogy mennyire illetek bele a munkaadó oktató, főnök stb. által elképzelt korrekt sablonba.
Normális helyeken xd
Én 15 évesen még egyszer sem voltam ilyen piálós buliban, a plázáktól fejfájást kapok. Velem egykorú ismerőseim sem csak buliba járnak, meg plázacicák (csak kevés).
Szerintem szimplán elitebb sulikban (én a Veres Péterbe járok, ha ez mond valamit), vagy olyan válogatott társaságban. Például különórák, ahova nem járhat mindenki, tábor (nem edző!).
Gondolom, neked már nem segít, hisz 5 éve tetted fel a kérdést, de hátha valakinek ilyen kérdése lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!