Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Kaptam egy csekket 1 forintról...

Kaptam egy csekket 1 forintról. Most mit csináljak? :D

Figyelt kérdés
2014. aug. 28. 13:10
 1/9 Koplárovics Béci ***** válasza:
Sétálj el vele a postára és add fel. Nem fog semmibe sem kerülni, mert a kerekítés szabályai szerint ez 0Ft. De ha nem fizeted be, akkor zaklatni fognak miatta. A postás is mosolyog majd egyet, de megtörténik a "befizetés" és mindenki heppi.
2014. aug. 28. 13:14
 2/9 anonim ***** válasza:

Add fel más csekkekkel együtt. Így lebélyegzik a postán. Tehát befizetted.

Úgy önmagában még nem fizettem be 1 Ft-ot :) De gondolom, azt is lehet, akkor csak lebélyegzik és kész.

2014. aug. 28. 13:14
 3/9 A kérdező kommentje:
én arra gondoltam hogy beviszem, fizetek érte 5 forintot és kíváncsi vagyok hogy adnak vissza.
2014. aug. 28. 13:16
 4/9 anonim ***** válasza:

Utalni lehet 1 forintot is. :) (Bár ez persze hülyeség az utalási költségek miatt.)

Tényleg a postán add fel.

Egyszer fizettünk mi is 3; Ft-os csekket. Rendesen elvették az öt forintot érte. :D

2014. aug. 28. 13:18
 5/9 anonim ***** válasza:
Adj ténylegesen érte 1 forintot, már ha van nektek.
2014. aug. 28. 13:34
 6/9 anonim ***** válasza:
nekem is volt ilyen csekkem. Nem kellett fizetnem, csak lebélyegezték.
2014. aug. 28. 13:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Feltétlen vidd el a postára, hogy a kibocsátó cég rendszere befizetettnek vegye!
2014. aug. 28. 13:48
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Adj 10 forintot, és mondd ezt "Tartsd meg az aprót te mocskos állat".
2014. aug. 28. 14:04
 9/9 anonim ***** válasza:

A föld alól is... de valahonnan keríts elő egy 1Ft-os érmét! És próbáld meg befizetni!

Ha nem fogadják el ,akkor menj be a szolgáltatóhoz és fizesd be (de úgy ,hogy nyugtát is adjanak róla)! Ha kiröhögnek és elküldenek ,addig zaklasd őket amíg ez meg nem történik! Én biztos ezt tenném!

(Ha már fordított esetben is működik...)

2014. aug. 28. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!