Ha valaki fent van facebookon és megkérdezem tőle miért nem válaszol már, miért még neki áll feljebb?
Idegesíteni tud, amikor látom hogy valaki online facebookon jóideje már mióta írtam az üzenetet neki, és még azt is látom hogy tevékenykedik az oldalon szóval nem máshova figyel, de arra nem képes, hogy válaszoljon.
De ha aztán megkérdezem tőle miért nem válaszol már, neki áll feljebb hogy jaj ne türelmetlenkedj már ha így folytatod letiltalak meg ilyenek.
Szerintetek nem jogosan várom el, hogy válaszoljon egy üzenetre valaki ha fent van egyszer?
Meg az ilyen kinek képzeli magát akinek nem lehet szólni? Ő a jóisten?
Ne sértődj meg, de egyikőtök sem különb a másiknál.
Te sem vagy normális, hogy követelőzöl a válaszért, de az ismerősöd sem intelligens, hogy egyből letiltással fenyeget.
Az az alap probléma, hogy nem rendeltetésszerűen használjátok a facebookot. Alapból nem elvárandó és követelmény, hogy ha valaki neve mellet zöld pötty van, az feltétlenül a monitor előtt dekkol. Én legalább is nem.
Nekem pl. szerencsére olyan ismerőseim vannak, akik tudják, hogy ha előbb nem, utóbb válaszolok és nem sértődnek meg. A chat nem feltétlenül chat, üzenetküldés céljára is megfelel. Engem nagyon frusztrálna, ha valaki követelőzne a válaszért, ha sürgősen akar valamit elvárom ,hogy felhívjon.
Nek akarlak megbántani, de általában annak nem olvasom el az üzenetét, akivel nem akarok beszélni, ennek ezer oka lehet, pl. éppen fontos dologról beszélek mással, rossz kedvem van, vagy szimplán a hátam közepére kívánom az illetőt.
Ha pedig többen csinálják ezt veled, annak oka van.
Mert egy kis tapadókorong vagy, és a vérbe idegesíted az embereket a nyomulásoddal.
Vedd észre, ha valaki nem kíváncsi rád!
Pont az ilyenek miatt léptem ki én is a chatről.
Beléptem, de képtelen voltam azzal foglalkozni amivel akartam (más oldalak nézegetése, másokkal beszélgetés), mert volt aki azonnal ugrott rám, de végig írogatott amíg csak fent voltam. Ha nem azonnal válaszoltam, akkor már türelmetlenkedett. Képtelen voltam másokkal beszélgetni.
"Szerintetek nem jogosan várom el, hogy válaszoljon egy üzenetre valaki ha fent van egyszer? "
Vedd az adást, hogy nem érdekled, nem érdekli az üzeneted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!