Los Angelesbe veszélyesek a négerek?
Figyelt kérdés
Egyre többet halom hogy a négerek az veszélyesek mert le lönek meg ilyenek meg kirabolnak stb. és én jövöre ki akkarok költözni los angelesbe és nem tudom hogy mennyire féjek majd az utszán ha találkoznék velük vagy ha meg szolitanának.2014. aug. 22. 13:53
11/18 szabina555 válasza:
ha nem kószálsz egyedül a gettóben nem lesz bajod.
elég ritka azért az h.'idegeneket, kívülállókat' ok nélkül bántanak.. :)
am.meg milyen céggel mész ki?
12/18 anonim válasza:
Nehogy már elhidd neki. Szerintem érettségije sincsen. Kb 9 éves koromban jobb volt a helyesírásom, mint neki most.
13/18 A kérdező kommentje:
a cég meg egy amerikai épitő ipari cég , és munkásnak/mérnöknek visznek ki
2014. aug. 24. 14:46
14/18 anonim válasza:
Egyszerűen nem hiszem el, hogy mérnöki diplomát és szponzort szerzett az USA-ban egy olyan ember, aki úgy tud magyarul, mint egy fogyatékos általános iskolás kisgyerek. Szerintem ébredj fel. Angolul is úgy tudsz, mint magyarul?
15/18 szabina555 válasza:
írtam neked privátot (kérdező), kérlek válaszolj majd.
16/18 szabina555 válasza:
engem eléggé érdekelne ez a dolog, hogy milyen céget találtál, és hogyan tudsz velük kimenni, mérnökként. nem ismerek ilyen embert, de szeretném én is ezt az utat járni. kérlek írj nekem ez ügyben.
17/18 anonim válasza:
Jó persze, mérnöknek, mi?
Féjek az utszán-on én is elcsodálkoztam egy kicsit. Én sem figyelek annyira neten a helyesírásra, de ilyen orbitális hibákat nem csinálok.
18/18 anonim válasza:
Igen. Egy modell ismerősöm ott volt, és a zebrán mellette egy néger pasi el akarta venni egy jó táskáját, FÉNYES NAPPAL, és még bántotta is a csajt.
Szegény ismerősöm futott mint a ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!