Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ti hogyan kerülitek ki, hogy...

Ti hogyan kerülitek ki, hogy a szavatokba vágjanak?

Figyelt kérdés
Nagyobb társaságban nagyon sokszor nem tudom kifejteni a véleményem egy adott témáról, mert valaki a szavamba vág, elkezdi mondani, aztán valami teljesen másra terelődik a szó, és nem akarok újra témát váltani. Ezt hogy szoktátok kikerülni?

2014. aug. 16. 12:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor, nyugodtan, nagyon tisztelettudon, nem fenn hangon, azt mondod hogy: "Elnezest meg beszelek, nem fejeztem be." Es tovabb folytatod.
2014. aug. 16. 12:23
 2/9 anonim ***** válasza:
94%
Érdekes dolgokról beszélek.
2014. aug. 16. 12:29
 3/9 anonim ***** válasza:
93%

Figyelmen kívül hagyod amit mond és egyfolytában mondod tovább. Folytatod tovább, nem engeded meg neki hogy belevágjon a szavadba, nem hagyod magad megzavarni.

Ezt gyakorolni kell mert nem megy elsőre én is egy kommunikációs tanfolyamon gyakoroltam hogy a figyelmet irányítani tudjam és ha öten szólnak közbe akkor is a célon tudjam tartani a figyelmet. Sok gyakorlás kell.

2014. aug. 16. 12:38
 4/9 anonim ***** válasza:
68%

ez van amikor nem működik, és a másik is csak mondja, és néz, hogy hagyd már abba :D

utálom az ilyeneket

2014. aug. 16. 13:00
 5/9 anonim válasza:
95%
:) Alap, hogy nem szólok közbe ha a másik beszél. Tiszteletben tartom. Igaza van a 3.-nak én is folytatom amit elkezdtem ehhez határozottság kell. Ha a közbe vágó megengedheti magának ezt a hozzáállást akkor én is megengedem magamnak hogy folytassam. Tiszta sor.
2014. aug. 16. 13:22
 6/9 anonim ***** válasza:
Jol mondta ketteske! + Röviden, lényegretöröen fogalmazni!
2014. aug. 16. 13:31
 7/9 anonim válasza:
59%
Vagy ha a szavadba vágnak kérdezd meg hogy mi a f4szért kell a szavamba vágni?!
2014. aug. 16. 14:04
 8/9 anonim ***** válasza:
93%
Én ilyenkor már reflexszerűen elkezdem hangosan mondani. Nem állok meg, nem lassítok, csak a volume-t tolom feljebb :D
2014. aug. 16. 17:43
 9/9 anonim ***** válasza:

ilyenkor ezt szoktam-beszélek bu-zi!

várok,elkussol,röhögök egyet,aztán folytatom.

2014. aug. 17. 05:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!