Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Közvélemény kutatás: ha én...

Közvélemény kutatás: ha én hajléktalanokon szeretnék segíteni, és a Te segítséged kérném, kiraknék egy dobozt, hogy egy kis pénzt rakj bele, raknál bele? Ha igen, mennyit?

Figyelt kérdés

Csak őszintén, aki tényleg adna és csak annyit írjon amennyit adna! Aki nem, miért nem?

Egyébként ténylegesen hajléktalanokon segítenék, ellenőrizhetitek facebook-on és/vagy youtube-on.

2014. aug. 13. 23:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hah, törölték a hozzászólásomat. Ezek szerint valakinek nem tetszik, hogy cigányoknak és alkeszoknak nem szívesen adok pénzt; csak magyaroknak akiken látszik, hogy józan életűek.
2014. aug. 14. 10:16
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem adnék, mert tuti ellenőrizetlen lenne az elszámolás.
2014. aug. 14. 17:57
 13/14 anonim ***** válasza:

Azt nem értem, hogy miért zavarna titeket, hogy piára költik a pénzt. Hajléktalanok, lakást nem fognak tudni venni 200 forintból, egy kis örömük hadd legyen már.

Egyetlen cikket kellene elolvasni, és kiderülne, hogy azért kérnek pénzt, mert kaját osztanak nekik. És esetleg vennének mást, mondjuk szappant vagy egy pár zoknit. Vagy egy Mars szeletet, mert mindenki zsömlét ad nekik.

2014. aug. 14. 21:19
 14/14 anonim ***** válasza:

"Azt nem értem, hogy miért zavarna titeket, hogy piára költik a pénzt."

Engem nem zavar, ha MÁS pénzét arra költik. Csak azt, amiért én dolgoztam meg, azt ebben a sorrendben fogjuk elkölteni:

1. gyerekeim

2. én

3. közeli családtagjaim akikre mindig számíthatok

4. közeli barátok akikre mindig számíthatok

5. rákos gyerekek és családtagjaik, mozgássérültek, koraszülöttek, bármilyen fogyatékossággal születettek, szívbetegek, stb...

.

.

.

.

.

56585125. Hajléktalanok piálása

Ha megnyertem a lottó ötöst és támogattam pár kórházat, tehetséges emberek továbbtanulását és még mindig marad, akkor majd utána adok a hajléktanok alkoholizálására is. Most erre momentán nem jut 200 Ft sem.

2014. aug. 15. 02:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!