Rengeteg oka lehet. Depresszió, kilátástalanság, szerelem, kitaszítottság, függőség... vagy néhány ember (csoportos öngyilkosságok).
2014. aug. 11. 11:48
12/16 anonim válasza:
Sokminden.
szerelmi csalódás, betegség, anyagi kilátástalanság, bűntudat, reménytelenség, hazaszeretet, bajtársiasság (bár ez a két utolsót inkább önfeláldozásnak nevezném, nem öngyilkosságnak)
2014. aug. 11. 11:56
13/16 anonim válasza:
14 éves voltam amikor szerelmes voltam egy lányba összejöttem vele, mindennél boldogabb voltam elhagyott...2.5 hónap súlyos depresszió összesen 7 év depresszió...többször véget akartam vetni a legegyszerűbb módon...a fájdalom, a magány...az EMO-sok sajnáltatják magukat meg sajnálják egymást...nekik nincs okuk a fájdalomra az csak divat és a "vállukra veszik a világ súlyát"...egy lelki törés ami elindíthat valakit ebbe az irányba, vagy az elméje megbolondul...
2014. aug. 11. 12:03
14/16 anonim válasza:
Depresszió, szociális fóbia, szorongás. Én ezek miatt már kétszer próbáltam öngyilkos lenni, csak nem jött össze. Nálam már nem egyszerű szerelmi bánatról van szó, hanem vannak időszakok, amikor nehezemre esik még enni is, mellette magányos vagyok és szorongok mások társaságában. Nagyon rossz.
2014. aug. 11. 14:07
15/16 anonim válasza:
# 7:
Mehetsz egyetemre, mert tudsz felvenni diákhitelt, amiből meg tudsz élni és kaphatsz szociális támogatást, ami 20k körüli összeg. Mellette, ha az egyetemen jól teljesítesz, akkor még ösztöndíjat is kaphatsz (nem kell kiemelkedő teljesítmény, nehogy azt hidd) és így havi szinten akár 90-100k-ból is gazdálkodhatsz. Ha pedig kevésbé melós szakot választasz, még eljárhatsz dolgozni is, ha jobban leszel.
2014. aug. 11. 14:16
16/16 anonim válasza:
Elege lesz a hullámzó szárazföld nélküli sz@rtengerből.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!