A barátnőmmel három hónapja vagyunk együtt és van egy 22 éves testvére neki.A gyerek életében nem dolgozott semmit és papíron munkanélküli.Ahhoz képest,hogy munkanélküli vadonatúj Audi A8-al flangál,persze csak mikor nincs kedve a BMW 730 LD LONG-jához.A barátnőm és a környezete tökéletesen meg van győződve,hogy Ő internetes pókerből él és profi játékos.Többször is hívtam pókerezni,de mindig visszautasít valamilyen okkal és hamar tereli a témát.Nemrég egy baráti összejövetelen egy kis italozás közben egy játékot játszottunk amiben lapokat kell felhúzni és különböző kérdésekre válaszolni.Kapok két pókerrel kapcsolatos kérdést is,és egyikre sem volt képes normális választ adni.Ekkor lett gyanús nekem,hogy a profi pókerjátékos tulajdonképpen a póker alapvető szabályait sem ismeri.Mivel rendszergazdaként dolgozom múltkor behozta a gépét nekem,hogy újítsam fel neki,mondván,hogy szabad kezet ad és a pénz nem számít.Kíváncsiságból belenéztem az előzményeiben,hogy melyik oldalon pókerezik,de két hétre visszamenőleg egyetlen póker oldal sem volt az előzményekben(Állítólag napi szinten "dolgozik").Nem tudom,hogy mit csináljak.Hagyjam szó nélkül a dolgot és csináljak úgy mintha nem vettem volna észre semmit?
Rendes gyerek, szereti őt barátnőd, és gondolom te sem utálod. Ebben az országban meg rendes munkákat alig fizetik meg. Szerintem hagy folytassa amit csinál, neked semmi hasznod nem lenne ha feljelentenéd és család is megutálna.
Amúgy meg lehet, hogy 2 gépe van, amit hozzád vitt az már 2 hete elromlott, de csak most jutott oda, hogy elvigye.
Ha az megnyugtat, használd ki a lehetőséget és kérj kétszer annyit.
2014. aug. 11. 10:33
12/18 A kérdező kommentje:
A barátnőmre való tekintettel meg sem fordul a fejemben,hogy feljelentsem.Biztos nagyon nőnék a szemében,ha elzáratnám a bátyját.Viszont beszélnék vele,hogy mit is csinál igazából és,ha nem annyira durva dolog és nincs ellenére akkor beszállnék én is.Csak nem tudom,hogy vezessem ezt fel neki.
2014. aug. 11. 11:42
13/18 anonim válasza:
Végül is jó , majd együtt ültök a hűvösön..
2014. aug. 11. 12:21
14/18 anonim válasza:
Kérd meg, hogy tanítson meg "pókerezni", akármilyen nehéz is te szívesen csatlakoznál. Max ha tényleg pókerből él egy jót nevet rajtad.
13# így is lehet nézni, de szerintem meg egy lehetőséget kapott az élettől, hogy izgalmasabb, boldogabb életet éljen. Gondolom téged megnyugtat az a tudat, hogy tisztességesen pakolsz krumplis zsákokat.
2014. aug. 11. 12:52
15/18 anonim válasza:
Pókerezésből nem keres ennyit idehaza senki 22 évesen. Drogdílerkedésből már inkább. És akkor már inkább a krumplis zsák.
2014. aug. 11. 13:03
16/18 anonim válasza:
inkább pakolom a krumplis zsákokat napszámban bagóért, minthogy a börtönben legyen valakinek a köcsögje és minden este se**bedugjanak.
2014. aug. 11. 17:39
17/18 anonim válasza:
Lehet összeszed aktív évei alatt annyit, amennyiért megéri 1 évet sitten ülni, sőt ha ennyire gazdag kaphat mindenféle kedvezményt. Ott volt Eva Rezesova esete, 4 embert megölt, de egy percet nem ült a börtönben.
Magyarországi börtönökben senkit nem dugnak se**be, ez amerikai börtönökben, az életfogytiglanos négereknél van, csak manapság ilyen urban legend.
2014. aug. 11. 19:47
18/18 anonim válasza:
Hidd csak ezt,okoska. Vittek be drogért ismerőst, első nap már úgy kezdték hogy agyba főbe verték a cigók és alsógatyáig leloptak róla mindent.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!