A barátnőmmel három hónapja vagyunk együtt és van egy 22 éves testvére neki.A gyerek életében nem dolgozott semmit és papíron munkanélküli.Ahhoz képest,hogy munkanélküli vadonatúj Audi A8-al flangál,persze csak mikor nincs kedve a BMW 730 LD LONG-jához.A barátnőm és a környezete tökéletesen meg van győződve,hogy Ő internetes pókerből él és profi játékos.Többször is hívtam pókerezni,de mindig visszautasít valamilyen okkal és hamar tereli a témát.Nemrég egy baráti összejövetelen egy kis italozás közben egy játékot játszottunk amiben lapokat kell felhúzni és különböző kérdésekre válaszolni.Kapok két pókerrel kapcsolatos kérdést is,és egyikre sem volt képes normális választ adni.Ekkor lett gyanús nekem,hogy a profi pókerjátékos tulajdonképpen a póker alapvető szabályait sem ismeri.Mivel rendszergazdaként dolgozom múltkor behozta a gépét nekem,hogy újítsam fel neki,mondván,hogy szabad kezet ad és a pénz nem számít.Kíváncsiságból belenéztem az előzményeiben,hogy melyik oldalon pókerezik,de két hétre visszamenőleg egyetlen póker oldal sem volt az előzményekben(Állítólag napi szinten "dolgozik").Nem tudom,hogy mit csináljak.Hagyjam szó nélkül a dolgot és csináljak úgy mintha nem vettem volna észre semmit?
Szerintem csinálj úgy mintha nem vetted volna észre, esetleg barátnődnek elmondhatod de csak beszéljétek meg. Mert ha visszamondja lehet kiderülnek olyan dolgok amik jobb ha nem derültek volna ki :)
Srácot se faggasd!
2014. aug. 11. 08:20
2/18 anonim válasza:
Vélhetően bűnöző a srác. Ha akarod a rendőrségen szólhatsz, aztán majd eldöntik megfigyelik-e vagy nem. De a családja tuti nem hinne neked, hiszen nem szívesen látnák be, hogy a fiuk/tesójuk rosszfiú.
Ha meg fentebb van már a ranglétrán, még neked is történhet bajod, vagy a családodnak.
2014. aug. 11. 08:39
3/18 anonim válasza:
Ne ártsd beleagad cssak mert neked nincs luxus életed
2014. aug. 11. 08:43
4/18 anonim válasza:
Ő dolga. Nem véletlen nem mondja el a családnak az igazat.
Azért pókerezni megtanulhatna elég amatőr így hazudni.
2014. aug. 11. 08:50
5/18 anonim válasza:
Valószínűleg kamuzik, te viszont nem értem, milyen jogon nézel bele a gépébe?
Arról még sosem hallottál, hogy a te szakmád is egy bizalmi szakma, vagyis nem lenne szabad visszaélned azzal, hogy emberek személyes tárgya jut hozzád, és lehetőséged van rá, hogy kutakodj benne?
Te sem vagy jobb, mint ő. Olyan, mintha egy orvos vagy jogász megszegné a titoktartási kötelezettségét.
2014. aug. 11. 09:23
6/18 A kérdező kommentje:
Nem nézek bele mindenki gépébe aki behozza hozzám,de ebben az esetben egy dolog konkrétan érdekelt.
2014. aug. 11. 09:26
7/18 anonim válasza:
Elég szomorú, ha más élete érdekel, és ezt kihasználod, erre csak ennyit tudok mondani.
Ne foglalkozz vele, semmi közöd hozzá!
2014. aug. 11. 09:27
8/18 anonim válasza:
Legközelebb ha érdeklődsz mondd el neki hogy figyu, belenéztem a gépedbe, mivel is foglalkozol? Aztán ne csodákozz ha jól el leszel verve.
2014. aug. 11. 09:32
9/18 Andizsuzsi válasza:
"Kíváncsiságból belenéztem az előzményeiben"
Gratulálok. Innentől kezdve honnan is van erkölcsi alapod mások megszólásához?
2014. aug. 11. 09:38
10/18 anonim válasza:
Bűnöző ,fel kell jelenteni rendőrségen meg a nav-nál,azok majd kifaggatják!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!