Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek is nagyon ciki?

Szerintetek is nagyon ciki?

Figyelt kérdés
Az elmúlt este össze szólalkozott velem egy lány teljesen értelmetlen indokkal mert a barátnőjének az exével beszélgettem és azt mondja rá nyomultam..Na mindegy megbeszéltük a dolgokat és addig addig győzködött és nem hagyott békén míg rá nem vett,hogy kérjek egy csàvótol két piát nekünk,már ekkor volt bennem alkohol és mondom hát jó miért ne...A buli végén meg a baràtom fejéhez dobja,hogy igazàn fizethette volna a piámat,de igy elég sok ember előtt..akkor nem vette rosszúl ezt a szituáciot a barátom,de tegnap este óta nem is keres...most ez tényleg ennyire rossz volt amit csináltam? annyira bánom ezt az egészet és ég a fejem.....
2014. aug. 10. 17:55
 1/1 anonim ***** válasza:

A leírásod alapján nem nagyon tudtad, mit csinálsz.

A barátod te is felhívhatod, nem? Lehet, arra vár. Végül is te viselkedtél érdekesen, nem ő.

2014. aug. 10. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!