Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek ciki másként...

Szerintetek ciki másként gondolkozni?

Figyelt kérdés
15 évesen szerintetek furcsa,hogy nem szeretek discoba járni, piálni, cigizni meg ri***coskodni? Mert a mai korosztályra ez jellemző (lányokra go dolok most épp), és mivel én nem ilyen vagyok, általában kinéznek, még anyum is szokta mondani, hogy olvasás helyett néha elmehetnék bulizni vagy lehetnék hülyébb, úgy, mint az átlagos tinik. Hogy túl komoly vagyok, mert ezeknek a dolgoknak nem látom értelmét. Meg nem ilyen ponyvaregényeket olvasok meg gagyi filmeket nézek, mint a legtöbb ember, hanem csak a minőségieket. Ez furcsa? 15/L
2014. júl. 18. 17:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem furcsa, és pláne nem baj, viszont próbálj meg keresni olyan társaságot, amiben jól tudod érezni magad, ne legyél egyedül.
2014. júl. 18. 18:00
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a mai világban SAJNOS furcsa. De abszolút jó értelemben.

Ugyanilyen voltam, és vagyok most, 20 évesen, plusz öt év tapasztalattal. Ami azt mutatja, hogy igenis megéri így élni. Nem maradt ki semmi a kamaszkoromból, egyáltalán nincs hiányérzetem.

Ha azt csinálod, ami éppen az adott pillanatban boldoggá tesz (jó könyv, egy szuper film, stb.), akkor nincs miért szégyenkezned. És nagyon sok veszélytől megkíméled magad :)

Arra kell azonban figyelned, hogy erre "ne vágj fel", tehát ne gondold magad felsőbbrendűnek azért, mert más az érdeklődési köröd. Ha kinéznek maguk közül, talán (nem állítom, csak lehetséges) azért is van, mert nyíltan mutatod, hogy r1b@ncságnak tartod a viselkedésüket. Fogadd el, hogy ilyen emberek is vannak. Te más vagy, ennek örülj :)

2014. júl. 18. 18:10
 3/4 anonim ***** válasza:
21%

Már megint. Te vagy a hatszázadik itt.

Azt várod, hogy dicsérjünk meg érte? Ha neked így esik jól, tégy így.

2014. júl. 18. 18:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Engem nem igen érdekel, hogy mi ciki és mi nem. Ha én örömemet lelem benne, akkor meg főleg nem!
2014. júl. 18. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!