Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ennyit érnek a mai lányok?

Ennyit érnek a mai lányok?

Figyelt kérdés
Pár napja egy szórakozóhelyen találkoztam az exemmel és pár barátnőjével.Mivel az exemmel viszonylag jól megvagyok (közös megegyezés alapján szakítottunk,harag nélkül),így odamentem hozzájuk beszélgetni,amíg a barátaim vártam.Az egyik barátnője már a kezdetektől bunkózott és tisztán látszott,hogy nem vagyok szimpatikus neki.Ma délben bejelöl fb-n és rám ír(Gondolom időközben megtudta,hogy "tehetős" ember vagyok),hogy ne haragudjak a viselkedéséért,de rossz napja volt és összefuthatnánk,hogy megigyunk egy kávét és beszélgessünk picit.Mit ne mondjak,jót mosolyogtam a dolgon.Mi van ezekkel a mai fiatal lányokkal?Csak a pénz lebeg a szemük előtt és az,hogy kit kopaszthatnak meg? :D
2014. aug. 5. 20:58
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
És erre egyetlen lány példája alapján jutottal? Persze tudom, most jön, hogy egyébként is ezt látod, meg a tévé, stb...
2014. aug. 5. 21:00
 2/10 Barbixo ***** válasza:
70%
Nem mind ilyen, de valljuk be sokan viselkedtek volna ugyanúgy ahogy az a lány. Na az ilyenekkel nem kell foglalkozni.
2014. aug. 5. 21:02
 3/10 anonim ***** válasza:
29%
A mai lányok árfolyama 10-től 20 ezerig terjedhet, nagyban függ a minőségüktől. Én egy 14 ezres vörös magas csajt vettem, 3 év után még mindig működik.
2014. aug. 5. 21:10
 4/10 anonim ***** válasza:
39%

Igen, a legtöbb lány érdekre megy ha tetszik ha nem.

Viszont sosem tudom kiemelni a kivételeket!!!

-épp ma beszéltem anyummal, hog már én is unom hogy mind az ilyen pénzéhes p**ák kellenek a férfiaknak, az értékekkel teli nők/lányok pedig le vannak sz**va-

Úgy gondolom ez manapság elég nagy baj, egyre többen panaszkodnak pénzéhez lányokra, és kihasználó férfiakra.

Valahogy a rendes lány-rendes fiú sosem találkozik.

Elég kár... :(

19L

2014. aug. 5. 21:13
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem ebből az egy esetből következtettem :).Sok barátnőm volt már és kijutott minden féléből.Az említett exemmel 5 hónapig jól megvoltunk és úgy döntöttünk szakítunk,mivel már nem ment annyira a dolog.Őt speciel nem érdekelte a pénzem.Régen is voltak pénzéhesebb lányok,de ez most jött igazán divatba valamiért.
2014. aug. 5. 21:19
 6/10 anonim ***** válasza:
Mert a TV-ben is azt látják hogy akkor menő egy pasi ha sok pénze van, ami általában a szülők pénze.
2014. aug. 5. 21:38
 7/10 anonim ***** válasza:

Több tanulmány kimutatta, minél rosszabb egy ország gagazdasági helyzete, annál inkább a pénz dominal.

Egy svájci nőt nem feltétlen fogja hazavágni, h menő.programozó vagy, egy magyar vagy román viszont azonnal leterdel.

2014. aug. 5. 21:45
 8/10 A kérdező kommentje:
Akkor Magyarország elég színvonalas hely :DD
2014. aug. 5. 22:22
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem hasonló volt. Csak ott a haveromra hajtott a csaj, ott enyelgett vele, velem nem is foglalkozott, alig szólt hozzám. Aztán másnap bejelölt, meglátta a képeimet (meg hogy hol, hogy élek), és egyből szimpatikus lettem neki, elkezdett irogatni, hogy milyen hülye volt, hogy nem velem foglalkozott, pedig én tetszem neki balbla..na el is hajtottam a búsba...:D
2014. aug. 5. 22:57
 10/10 anonim ***** válasza:

igen, a többség ilyen, és ez magyar dolog (+pár hasonló keleteurópai ország).

emellé buták, beképzeltek és csúnyák is.

északnyugatra és amerikában kicsit más az arány de az emberek többsége mindenhol ostoba és primitív.

2014. aug. 6. 06:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!