Ùj élet=unalmas élet. Ugye nem?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Nem is olyan règen felköltöztem Szlovákiából Budapestre. Nem rèszletezem, mikènt èlek...viszont baromira magányos vagyok. Nincsenek ùj barátaim ès ráadàsul egy baromi nagy hàzban is most egyedül vagyok. Ti mikènt próbàlnátok megtalàlni az ùj baráti társasàgotokat?
27 nö
2014. aug. 4. 20:40
1/6 anonim válasza:
Az egészséges életmód összehozza az embereket :)
2/6 anonim válasza:
az egészséges életmód? menyj kocsmákba
3/6 shoona:D válasza:
én mindenek előtt rendeznék egy szomszéd köszöntő partit,hogy legalább valakit ismerj aki a közelben lakik,aztán ha megkedveled őket,meg ők is téged abból lehetnek barátságok,munkahelyen is vannak emberek gondolom,beszélgethetnél velük
de azt nem lehet eltervezni hogy mikor találod meg a baráti társaságodat,az úgy jön magától
4/6 anonim válasza:
szabe, bizonyára te is örülnél ha otthon marhabélszín várna
5/6 A kérdező kommentje:
koszi! a gond az,hogy jelenleg nincs meg munkahelyem. de ezt reszletezni nem szeretnem. a szomszedkoszonto volt is es meg lesz is, de nem az en korosztalyom. aze nem ulok folyton itthon :) csaj nehez, plane pl.most, teljesen egyedul. A Kertemet kifejezetten szeretem. :)
2014. aug. 4. 21:03
6/6 anonim válasza:
Nem tudom, mennyire aktuális még, de szerintem keress lakótársat, akkor nem leszel egyedül és te szabhatod meg, milyen nemű, korú, életstílusú személlyel szeretnél lakni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!