3 éves osztálytalálkozó?!
Egyik volt osztálytársam 8.-os osztálytalálkozót akar szervezni. Nem lenne ezzel semmi gond, de még csak a 11.-et végeztük. Minek ilyenkor osztálytalálkozó?! Én úgy tudtam, hogy egy osztálytalálkozó lényege az, hogy miután mindenki elvégezte a tanulmányait, összegyűljenek, meséljenek magukról és hogy mire jutottak az életben, és egy kicsit nosztalgiázzanak.
Ráadásul nem is hívott meg minden volt osztálytársat, csak 10 embert. Ebből a 10 emberből 8 az osztálytársam még mindig, nap mint nap látom őket és beszélgetek velük. A maradék kettőt nem csípem, ha látom őket az utcán én köszönök, azok meg elkapják a fejüket.. Minek találkozgassak én velük?!
Mi a véleményetek erről? Ti elmennétek a helyemben? Ha nem, ti milyen kifogással rukkolnátok elő? Én nem vagyok az nyers-egyenes típus, inkább füllentek kicsit, minthogy a szemébe mondjam, hogy "Hülye ötlet, nem megyek!", és ezzel megbántsam, még akkor is ha nem szimpi. Előre is köszönöm!
18/F
1. Igen az osztály találkozót akkor szokták tartani mikor gondolod....de nem kell mindent úgy csinálni ahogy szokták...mi 9.-ben tartottunk 8.-os osztálytalit mert mindenki kiványcsi volt mindenkire és hiényoztunk egy másnak :D szóval az, hogy most akarja az osztálytalit az nem feltétlenül baj...
2. Viszont az egésznek semmi értelme ha nem hivja meg a szervező az egész osztályt...és ha a meghivottek jelentős részét most is ismered és látod minden nap akkor főleg felesleges...Egy osztálytali akkor jó ha mármindenki várja, mindenki idejét érzi sés örültök egymásnak...
3. Legegyszerűbb kifogások a családi porgramok, elutazunk, közös vacsi, valakinek szülinapja alkalmából elmentek mozib vagy bárhova máshova, megyünk a nagyihoz...stb. vagy ha semmi nem segit és azaket nem veszi be szervezz be igazi programot :D vagy csak mond meg, hogy nem tudsz menni és kész nincs semmi köze hozzá :D
Köszönöm a válaszokat. Az elsőtől pedig elnézést kérek, kicsit-nagyon nyers voltam, nem tudom mi üthetett belém.
Egyébként megmondtam a szervezőnek, hogy szerintem így felesleges, ezért meghívtunk minden volt osztálytársat. Máris megjött a kedvem találkozni velük. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!