Szerintetek ez gáz?
Figyelt kérdés
17f vagyok és nem tartom gáznak ha valaki meleg, de ez előtt nem találkoztam nem ismertem melegeket. Nemrég csatlakoztam a városunk szin játszo csapatához ahol van két meleg srác is, az egyik a csapat vezető aki huszon éves. Én mind kettőjüket jó arcnak tartom meg el tudok velük beszélgetni de ugyebár akkor is rajtuk kivül még van 2 hetero fiú is a csapatban (ők 100%h azok) meg én (meg persze egy csomó lány de az nem fontos). Szóval a kérdés hogy egy külső szemlélő ezt gáznak tartja ha ilyen társaságban vagyok?2014. júl. 29. 18:15
2/4 A kérdező kommentje:
Hát ugyebár idiotább haveri köröm meg oszt társaim folyton nyomatják az ilyen poénokat h "b*zi-e vagy" meg ilyenek "-.-
2014. júl. 29. 18:18
3/4 anonim válasza:
Nem kell velük foglalkozni :) Te is írtad, hogy idióták. Amúgy miért lennél b*zi? Mert színészkedsz, vagy mert vannak melegek is a színjátszókörben?
4/4 anonim válasza:
szerintem nem gáz. ha az ismerőseid ilyen 'poénokat' lőnek, akkor egyszerűen csak nem elég felnőttek. vannak olyan emberek, akik egyszerűen nem tudják kezelni a homoszexualitást. az anyám is ilyen, elképesztően gyerekesen tud viselkedni, ha ilyen dologról van szó, nagyon szánalmas. ha én 16 évesen el tudom fogadni az ilyesmit, nem értem, hogy az idősebb korosztály miért ilyen felháborodott.. a fiatalok körében is sok az olyan, aki nem képes kezelni. hát istenem, fel kéne nőnie a társadalomnak..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!