Mi ez a tini hülyeség, hogy minden lánynak kell egy meleg barát?
Eléggé idegesítőek. Én nem reklámozom a beállítóttságom, de mégis olyan sokan mondják, hogy kell egy meleg barát. Többnyíre ilyen ribik jönnek ezzel akik szerintem "megakarják törni a jeget", minthogy betekinteni a homoszexuális kultúrába. Akik azt hiszik, hogy minden meleg pasi nőies. Én férfias vagyok és csakis évente párszor megyek plázába ruhákat venni és akkor is eléggé utálom, hogy ott mindenki lököd mindenkit mikor teljesen nagy menőknek hiszi magát ott mindenki pedig egy adag lúzer ki az őnbizalomhiányosságát új öltözékkel próbálja elfelejteni.
Nem azt mondom, hogy egy férfi ne adjon magára, de eléggé gáz, ha valaki ott költi el az összes pénzét.
Visszatérve a lényegre. Mégis ki találta ki ezt? Mire jó? Nekem a pasik kellenek nem pedig nyálas plázacicák akik a facebookon több száz lájkukkal azt hiszik, hogy ővüké az egész világ. Meg akik a szüleiktől pénzt tarhálnak és máris gazdag az miatt, mert a szülei nem tudnak nevelni gyereket....
Engem is zavarnak. Mi semmivel nem lennénk jobb barátok, mint a heterók kívéve amit mondtatok:rámászás meg ilyenek biztos, hogy nem lennének. De attól még lehet, hogy lenne nekünk hátsó szándékunk, de igaz, hogy én nem olyan vagyok :)
Hiszen mi is párkapcsolatra vágyunk vagy legalábbis szexuális élményre(a heteróknál is van ilyen, hogy nem akar valaki csajjal járni és romantikázni, de szexuális élmények viszont kellenek neki)
Kár, hogy a világon szinte mindenhol vagy trófeák vagyunk vagy szégyenek. Mikor sok idős rokon mondja a homofób szövegeit akkor nekem teljesen elmegy a kedvem az élettől, hiszen olyan érzés, mintha direkt lennének tudatlanok és csakis a médiától tanulnak nem pedig kultúrálódnak szélesebb körben. Ha felfogná mindenki, hogy lehetséges a béranyaság is és a gyerekeink nem lennének jóval több eséllyel homoszexuálisok, mint egy "rendes" párkapcsolatban. Ha meg mégis akkor meg így vagy úgy ők is béranyához fordulnának ahol szükség van erre, ha kell nekik.
Mert ezek a lányok buták.
De melegek között is vannak ilyenek.
Mindenki megtalálja a magának valót.
Én meleg vagyok,de nem osztok meg minde sz-rt a facebookon.
Nem érdekelnek mások idióta párkapcsolatai problémái.
Csak értelmes dolgokról szeretek beszélgetni.De szeretek vásárolni is,de nem a fél pláza engem figyel vásárlás közben.
Igazából a tinik még álomvilágban élnek és azt hiszik,hogy az élet egy baráti társasjáték.
A meleg barát alatt tényleg csak az ilyen feminin cicafiúkra gondolnak. Egyébként vmilyen szinten értem... olyasmi, mint egy csaj barátnő, csak kevesebb vele a rivalizálás, mert jó esetben nem ugyanarra a pasasra hajtanak, nem állítják a csajjal párba a srácot, hogy most akkor melyikük a szebb, mint lánybarátságok esetén... meg hátha többet tud a férfiakról, amiért ő is az...
Ettől függetlenül nevetségesnek tartom, amikor vki direkt ilyesmik miatt KERES TUDATOSAN egy meleg srácot havernak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!