Kinek van kedve gyakorolni a szemkontartus tartását?
Figyelt kérdés
A tartós szemkontaktus terén még van mit gyakorolnom. Szeretném ezt némileg kontrollált környezetben tenni és nem vadidegenekre ráhozni a frászt. Vagyis úgy, hogy találkozunk időnként valahol és szándékosan egymás szemébe nézünk folyamtosan, még akkor is amikor elkezdenek a kellemetlen érzések előjönni. Mindezt azért, hogy meg tudjuk figyelni milyen is az a kellemetlen érzés, ami előjön és ráébredhessünk, hogy semmi félelmetes nincs benne. Tehát tudjuk hogy éppen azért szemezünk hogy a félelmeinket előcsalogassuk és szembesüljünk velük. Így segítenénk egymásnak.
Az utolsó kérdés helyesen így hangzik: Kinek lenne ehhez kedve konrétan Szeged?
2014. júl. 28. 18:18
2/7 A kérdező kommentje:
Jah és 29 éves fiú vagyok vagy már férfi vagyok? Nem is tudom. :) Nem ismerkedni akarok csak gyakorolni valakikkel, fiúkkal lányokkal.
2014. júl. 28. 18:20
3/7 A kérdező kommentje:
A kor sem érdekel. Csak legyen szemed és nézzünk egymás szemébe. Ennyi. :)
2014. júl. 28. 18:23
4/7 anonim válasza:
Nekem van szemem de félelmetes, és amúgyis nyíregyházi vagyok..bocs haver :/
2014. júl. 28. 18:44
5/7 djn válasza:
Szia! Ez de erdekes tema,en kiprobalnam, csak nem szeretem az idegeneket. Es tenyleg felelmetes is egy kicsit.
2014. júl. 29. 00:03
6/7 anonim válasza:
De mi okoz nehézséget? Gyakorold a postáson, a kutyádon, rokonokon, barátokon, majd ismeretleneken... Mivel lenne jobb egy vadidegen? Ráadásul nem merne senki elmenni veled sehová. És a 29 már bőven férfi.:)
Ui.: Az uccsó mondatod pedig így sem helyes.:)
2014. júl. 29. 00:59
7/7 A kérdező kommentje:
A nehézség a tagadásban rajlik. Arra már rájöttem, hogy ha valamit nem fogadok el vagy alamit nem engedek el az feszültséget generál, ami pl megmutatkozik félelemként pl. Sejtem hogy mit tagadok, de ettől ez még nem múlik el. Már a félelem átélésének kerülése is tagadás, ami megint csak több félelmet szül. A megoldás az lenne, hogy feladom a harcomat és hagyom hogy a félelem tetőtől talpig átjárjon és éberen figyeljem hogy mi is vajon ez a félelem. Az éberség nagyon fontos része. Azt vettem észre hogy a legtöbb embert pusztán a saját zavarodottságommal zavarba tudtam hozni és láthatóan ők is kerülni próbálták a kellemetlen érzések átélését. Ezért nem akarok (megint csak tagadás ez is tudom :) vadidegennekkel gyakorolni, akik nem tudják hogy mi a helyzet. De ha valakivel megbeszéljük, hogy akkor most mi is a helyzet, akkor bátrabban merem átengedni magam a félelemnek és hagyni hogy átjárjon maximálisan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!