A SWAG és a YOLO mit rövidít? Azt tudom h mind2 azt jelenti h menő csak nem tudom h mit rövidít
Biztosan tudom, hogy a YOLO az "You Only Live Once" (Csak egyszer élsz)
A SWAG roviditese nagyon vitatott, mert tobb verzio van belole (l."SWAG" kifejezést a korai 1960-
as években találta ki egy csoport
meleg férfi Hollywood-ban. Ez volt
a "Secretly We Are Gay" (Titokban
melegek vagyunk); vagy egyszeruen a menokre mondjak)
"Swag( melléknév ): kiejtése: "szveg". 2013 talán egyik jelszava volt itthon a swag. Több mindent jelenthet, de legtöbbet melléknévként használják. Definiálni nagyon nehéz, kísérletet mégis teszünk rá. A swag egy halmaz, melynek elemei: menő, laza, gizda, divatos, vagány, fasza, szép, cool, trúúú. Az szveg margójára pedig csak annyit, Amerikában a '60-as évek környékén egy tucat homoszexuális hívta magát így Secretly We Are Gay."
"SWAG=Secretly We Are Gay
Titokban melegek vagyunk"
"Yolo jelentése nem bonyolult: "You only live once"."
Hát ha a swag gyerekek tényleg a menők akkor milyen világban élünk?nem számít már semmit a tudás a szeretet vagy a család?csak az lett a lényeg hogy miket posztolsz facebookra mennyire tudod magadnak bephotoshopolni az izmaidat és hogy nem tudod rendesen a fejedre húzni a baseball sapkát.ha ezt valaki most elolvasta biztos azt gondolhatja hogy egy nagymama vagyok vagy valami öreg zsémbes ember aki nem nyitott a "modern"fiatalok felé,de nem,15 éves vagyok,fiú.remélem valakiknem felnyitottam a szemét.
UI:ne próbáljatok haveroknak megfelelni ha az is swag yolo mert ő sem tudja mit csinál,valahol ő is csak megfelelni akar.
Melleknevkent meno. Roviditeskent:
Yolo: you only live once = egyszer elunk
Swag: secretly we are gey = titokban melegek vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!