Nagy darab, vagy csoportban lévő arcosemberek, bűnözőfélék sértegetéseire jó reakció?
Figyelt kérdés
Valami idegen torka szakadtából bzinak, köcsögnek és egyébnek kiabál, anyázik stb?2014. júl. 26. 14:18
1/6 anonim válasza:
Magabiztosan továbbmész egy biztonságos helyre.
2/6 anonim válasza:
Ha ő bemutatkozott, akkor te miért vagy olyan bunkó, hogy te nem viszonzod?:)
3/6 anonim válasza:
Óvatosan. Ha gyakran találkoztok, akkor nem jó azt mutatni, hogy veled mindent megtehetnek, de én se mernék visszaszólni. Ha mégis, akkor valami olyat, ami őket nem sérti vagy inkább röhöghetnek rajta egyet.
4/6 anonim válasza:
Mond, hogy te is utálod a bzikat és köcsögöket, aztán kérdezd meg mért mondta rád.
5/6 anonim válasza:
Szerintem a legjobb az, ha diszkréten videóra veszed a viselkedését, és anonim feltöltöd a facebookra.
6/6 A kérdező kommentje:
Mi hasznod előnyöd származik ezekből? Az elsőt még értem.
2014. júl. 28. 00:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!