Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért várják el az emberek,...

Miért várják el az emberek, hogy kiírjam Facebook-ra, hogy hol voltam nyaralni?

Figyelt kérdés

Voltam nyaralni már 3x és mindig letámadtak, hogy miért nem írtam ki..

Legutóbb Horvátországban voltam 1 hétig, haver üzenőfalon megkérdezi tőlem hogy milyen volt Horvátország.Válaszolok erre odaír ismerősöm hogy "Jesszus te voltál Horvátországba?".Mondom igen.Erre a válasz "Dehogy is voltál csak kamuzol, nem írtad ki az üzenőfaladra".És még 2 másik ember is emiatt írt.Azelőtti nyaralásomnál megint megszóltak páran.

Haveromnál is így van, nem hiszik el hogy volt nyaralni ha nem írja ki a falára.

Komolyan már idáig süllyedtünk, hogy csak akkor mehetek nyaralni ha kiírom arra a sz*rra?Lassan már az esküvő is csak akkor lesz hivatalos ha átváltjuk a kapcsolatstátuszt..

2014. júl. 26. 11:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mert a többség ezt csinálja, mindenhol ezt látják, és már hozzászoktak. Kedvencem mikor valaki a nyaraláson gyors selfizik és egyből föl face re -.- Biztos jó nyaralás lehet, ha még ott is a f@ szbúk megy. De ezzel nem kell foglalkozni, majd pár éven belül elmúlik, ahogy elmúlt az msn is, pedig az is örökéletűnek tűnt. Ha már nem lesz divat az állandó képkészítés és fel a netre, akkor már nem fogják csinálni.
2014. júl. 27. 16:01
 12/12 anonim ***** válasza:
Mondd meg nekik hogy te élvezed a nyaraláson töltött időt, és nem arra pazarlod, hogy selfieket meg tájképeket készítve bizonyítgasd a fészbúkon, hogy te bizony itt vagy.
2014. júl. 27. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!