Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Van itt olyan valaki, aki...

Van itt olyan valaki, aki megy Balatonboglárra Aug.15. és 20. között?

Figyelt kérdés
2014. júl. 23. 15:38
 1/6 anonim válasza:

Hello!

Én megyek 19-20.-án kocsival. Eddig még egyszer sem voltam kíváncsi vagyok.Úgy hallottam hogy jó szokott lenni.

2014. júl. 30. 23:51
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen;csak jó nagy a tömeg mindig..
2014. aug. 1. 20:13
 3/6 anonim válasza:
Elvileg én megyek, 16-21.-e között. De épp olvasom,hogy hétvégére elromlik az időjárás, nem tudom,hogy érdemes-e lemenni. A BB fesztivál biztos jó lesz,de megszakadna a szyvem,ha ott vagyok 5-6 napot és nem tudnék fürdeni. Amugy valaki járt már fesztivál idején BB-on?
2014. aug. 11. 14:25
 4/6 anonim ***** válasza:

én ott leszek

BB nem nagy fesztivál

a jobb cuccokat odaviszik ilyenkor a dohányék a lellei vidámparkból. tipikus gyorskaják (hurkakálobász, girosz, hambi, kürtöskalács...), kínai cigányvackok, bor, mégtöbb bor, bäszottnagy tömeg. meg a tűzijáték általában nem 20-án van.

hát meg nézd meg mik lesznek a színpadon! :)

2014. aug. 12. 20:06
 5/6 anonim ***** válasza:
meg tényleg, parkolás autóval se nagy gáz, még tűrhető..
2014. aug. 12. 20:07
 6/6 anonim ***** válasza:
és ez az egyetlen esemény bogláron a nyáron. meg elvileg van valami dzsesszes dolog, ott még nem voltam :D
2014. aug. 12. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!