Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » 34-40 évesek, titeket magázni...

34-40 évesek, titeket magázni vagy tegezni szoktak általában a fiatalabb felnőttek (18-25 évesek)?

Figyelt kérdés
2014. júl. 22. 20:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én a 18-25 éves kategória vagyok, de magázni szoktam az olyan idős embereket, mert ki tudja, megsértődnek-e, ha letegezem őket.
2014. júl. 22. 20:30
 2/5 anonim ***** válasza:
én is a fiatalabb korosztályhoz tartozom,helyzetfuggonek mondanám a dolgot,hivatalos helyen természetesen magazom(bár ott a velem egykoruakat is)magánéletben jatszon pl,simán letegezem az embereket(különösen ha ők is engem,hiszen ha úgy vesszük én is vagyok már annyi idős,h akár magazhato legyek) baráti társaságunk egy része is lassan halad a negyven felé,így számomra már csak emiatt is hülyén venné ki magát a dolog számomra...amúgy én is már 27 vagyok,18 évesen még azért máshogy kezeltem ezeket a dolgokat emlékeim szerint..
2014. júl. 22. 20:41
 3/5 anonim ***** válasza:
35 vagyok,engem tegezni szoktak.
2014. júl. 26. 13:21
 4/5 anonim ***** válasza:
35 vagyok, tegezni szoktak.
2014. júl. 26. 16:48
 5/5 anonim ***** válasza:
25 vagyok és kb 35-ig tegezek. Van olyan 30-as aki örül a tegezésnek mert fiatalabbnak érzi magát, van aki meg még 20-on évesen is elvárná hogy magázzák.. Sose lehet tudni hogy milyen reakcióra számítsak amikor megszólítok valakit, ezért utálom is rendesen a tegezést/magázást.
2014. júl. 26. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!