Miért köpködhet valaki a buszon?
Megkértem, hogy nem köpködjön, mert összefertőz másokat és inkább köpjön zsebkendőbe. Adtam is neki egyet. Erre azt ledobta a földre és oda köpött mellé.
Ilyen emberrel mit lehet csinálni?
Én a következő megállónál leszálltam.
Fuj annyira undorító, alpári, gusztustalan, tahó, bunkó, paraszt, féreg, neveletlen, kulturálatlan bafalsz volt ez a valaki,hogy leírhatatlan (najó lehet nekem most sikerült)
Én azthiszem ezt elmondtam volna majd odébb álltam volna mielőtt engem is leköpött volna :o
Én is nem rég belefutottam egy ilyenbe a villamoson, előttem ült, én meg azon gondolkoztam, honnan van ennyi nyála?:D
Ő még a jobbik eset volt mert kinyitotta maga mellett az ablakot és kiköpködött. Viszont ha mellettem is nyitva lett volna, simán hozzám repültek volna be a köpködések, szóval... na mindegy. Akit te mondasz az mondjuk bunkóbbnak tűnik, mert direkte a buszt köpködte, én nem mentem volna oda hozzá, hadd emberkedjen ott magában:S csak a busz takarítókat sajnálom.
Na az ilyet rúgná az ember legszívesebben fejbe, hogy kitörjön az összes foga, és így legalább lesz oka köpködni.
De persze érte is ugyanolyan büntetés jár, mint egy ártatlanért, szóval nem lehet :(
"De persze érte is ugyanolyan büntetés jár"
Hát tudod, a büntetéshez előbb bizonyítani kell és szerintem egy egész busznyi ember tanúsította volna, hogy ők nem láttak semmit... :)
Mondjuk ilyenkor ha nem csak magában dühöngene mindenki, hanem hárman-négyen szép szelíden letessékelnék az elmebeteget, akkor szebb hely lenne a világ.
Akkor nem csak én gondolkodom így.
Ha rosszul lett is volna, elfogadta volna a zsebkendőt. Úgyhogy ez a liberalizmus itt nem volt kivitelezhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!