Hogyan legyek népszerű az új helyen?
Mint sokan,en is szeptemberben megyek gimibe. Az osztalytarsaim mar szerveztek tobb osztalytalalkozot meg lesz most golyatabor ahova en helyhiany miatt nem tudok menni. Szoval ok sulikezdesre mar ismerni fogjak egymast en meg csak igy Facebook-rol.
A masik dolog ami aggaszt,az az,hogy a regi sulimban eleg nepszeru voltam,itt viszont felek,hogy nem fog bejonni az embereknek a kreativ oldalam. Hogyan lehetnek nepszeru anelkul hogy megjatszanam magam? (bocsi hogy ekezetek nelkul irok de telefonrol vagyok)
Valaszokert megy a zold pacsi:)
nem kell aggodni,majd kialakul a nepszeruseg itt is.
az ido meghozza.
"(bocsi hogy ekezetek nelkul irok de telefonrol vagyok)"
A telefonon is van ékezet, csak használni kéne.
Pontozzatok le, de ettől a mentegetőzéstől, mindig eldurran az agyam.
en mindig igy irok,es soha nem szol senki erte.
kiveve hivatalos levelek.
Én csak akkor szólok, ha valaki mentegetőzik miért nincs ékezet. Egyébként már hozzászoktam, hogy ha éppen nincs. De ne az legyen a kifogás, hogy telefonról írt, azon is van magyar nyelv. A másik meg a csomó elírás: bocsi telefonról írok. A telefonról is lehet magyarul és helyesen írni.
Mielőtt elküldök egy hosszabb választ telefonon, ki szoktam másolni amit írtam. Így ha elveszne valahol útközben a rossz hálózat miatt, később újra tudom küldeni, de nem kell újraírnom.
en meg azt nem ertettem sohasem hogy miert akar nepszeru lenni valaki?
Magasrol szartam ra mindig mit gondolnak rolam masok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!