Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Fiúk, nektek mi miatt jön be...

Fiúk, nektek mi miatt jön be egy lány? Mi az, ami megfog titeket benne? Egy lány csak akkor lehet népszerű a fiúknál, ha kiteszi a csöcsét+10 kiló smink? Én nem értem ezt, vagy csak a lányok hiszik ezt?

Figyelt kérdés

2014. jún. 25. 14:39
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted egy baromi jó nő, aki hülyébb, mint a seggemlyuka, ér valamit? Nem kötném össze vele az életem, lehet akármilyen teste, ahhoz olyan személyiség kell, ami számomra vonzó.
2014. jún. 25. 14:47
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Van akinél biztos,de nekem a személyisége,a kisugárzása,ami e legfontosabb.Persze ha lehet,legyen csinos is.
2014. jún. 25. 14:59
 3/10 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy ti így gondoljátok, de az összes többi nem... :/ de azért köszi a válaszokat, megnyugodtam :D
2014. jún. 25. 16:37
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerinted mi? Az, hogy jól néz ki. Mi más jönne be?
2014. jún. 25. 17:02
 5/10 anonim ***** válasza:
A segge miatt amit paskolok:P
2014. jún. 25. 17:12
 6/10 anonim ***** válasza:

Nekem a belső mellett a kedves, bájos arc számít nagyon sokat. És persze a kisugárzás.

Egy példa, aki külső alapján nagyon bejön:

[link] - a koreai lány

2014. jún. 25. 20:08
 7/10 anonim ***** válasza:
28%

Az éremnek két oldala van. A "normális" lányok is előbb fognak választani egy kockahasas, sportos srácot, aki Facen félmeztelenül, napszemcsiben feszít.

Ugye, milyen könnyű másokat hibáztatni? :)

2014. jún. 27. 15:58
 8/10 anonim ***** válasza:
Egy lánynak vagy fiúnak mindig van egy egyfajta hírneve és az alapján is sok ember választ párt + a kinézet is sokat nyom a latba de ha mondjuk van egy nagyon jó nő, de idegesítő a személyisége maximum meg rakják de nem fognak tőle komoly kapcsolatot várni. Nekem inkább a kis aranyos, kedves lányok jönnek be és vagy velem egy korú legyen vagy pár évvel idősebb.
2014. jún. 27. 20:32
 9/10 anonim válasza:

De ez sajnos visszafele is így működik, sok lány kívülről ítél, kockahas, beállított haj, meg márkás póló. Ez a szórakozóhelyen való ,,ismerkedés" hátránya.

19/L

2014. aug. 14. 12:28
 10/10 anonim ***** válasza:
Szóba sem állok olyannal, aki telesminkeli magát. A kirakás nem gond, szeretem nézni, csak ne próbálja arra használni, hogy elérjen bizonyos célokat. Az nem műxik nálam ;)
2014. nov. 28. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!