Táborban szivatás hajleborotválás?
Figyelt kérdés
Héten megyek táborba és viszek egy hajnyirót. Gondoltam jó vicc lenne néhány hülyét így megszivatni. Nagyion durva lenne?2014. júl. 14. 14:23
11/23 anonim válasza:
Ha valakinek akarata ellenére levágod a haját tényleg feljelenthet érte.
12/23 anonim válasza:
Na igen öregem. Én egyike vagyok a legbékésebb embereknek.
De ha lemernéd vágni a hajam, akkor a fogaid is kiverném vagy a homlokodra égetném hogy CSICSKA. Ha netán egyedül nem lenne hozzá erőm, akkor hidd el lenne ki segítene nekem.
Ja egyébként raszta vagyok és szégyellem is, hogy ezt sikerült most kihoznod belőlem...
Ha meg a gyerekemmel csinálnád ezt...
13/23 anonim válasza:
És igen, feljelenthetnek érte, de szerintem inkább ezerszeresen kapnád vissza más módon, te pszichopata állat.
14/23 anonim válasza:
Jó vicc. Én nevetnék egyet, majd nemdohányzóként vennék egy doboz cigit, és az arcodon nyomnám el a csikket. 8 napon belül gyógyul, egy ejnyebejnyével megúsznám.
15/23 A kérdező kommentje:
Látom nincs itt senkiben sem humorérzék :D ez csak haj
2014. júl. 14. 17:46
16/23 pelgrim válasza:
Szánalmas lelkiállapot !
Lehet ennél mélyebbre süllyedni !?
17/23 anonim válasza:
Akkor borotváld le a te fejed és szopogasd utána a gilette pengét. Szerintem az lenne a vicces.
18/23 anonim válasza:
Simán pofán vernélek érte, ne te döntsd már el, kinek nincs szüksége a hajára.
19/23 A kérdező kommentje:
Agresszív bunkó állatok, tipikus magyar mentalitás
2014. júl. 15. 00:38
20/23 anonim válasza:
Csak remélem, hogy fake ez a kérdés. Egyébként te vagy itt az agresszív bunkó szadista állat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!