Tényleg ennyire gáz hogy 15 évesen nem járok bulizni, fesztiválozni, nem iszok alkoholt?
Több ismerősöm, osztálytársam is kinevetett, vagy éppen csodálkozva nézett amikor azt mondtam nem akarok menni diszkóba, Balaton Sound-ra, meg egyéb ilyen helyekre, rendezvényekre illetve hogy alkoholt sem szoktam inni.
Ha idősebb leszek szívesen kimegyek majd egy olyan fesztiválra mint a Sziget, vagy a Balaton Sound de így 15 évesen eléggé félnék kimenni ilyen helyekre látva videókon, képeken milyen állatkert szokott lenni.
Tényleg gáz hogy nem járok ilyen helyekre?
Szerintem nem gáz, sőt tök oké. De azért ne gondold, hogy a fesztiválokon állatkert van, csak hát persze az uncsi videók senkit nem érdekelnek. Én 1 napra minden évben megyek a Szigetre, de még részeg sem voltam igazán soha.
Az emberek amúgy a trendet követik. Ezek szerint a baráti körödben az menő, aki fesztiválozik. Nekem sok bulizós osztálytársam volt, de a Sziget nem volt menő. Valamelyik idióta egyszer kitalálta, hogy a VOLT a menő, és oda jártak, akkor is, ha azt a zenét nem szerették...
Lehet fetrengtek a nevetéstől, de nem hülyeség. Írtó nagy a különbség egy mai 15éves és egy 3-4-5 évvel ezelőtti 15éves között. Én sem úgy mondom, hogy bezzeg az én időmben meg nem akarok ezzel senkit lealacsonyítani, de tény, hogy felgyorsult a korcsosodás. Szerintem 5éve még nem volt normális az, hogy 12-13évesen cigiznek meg összefekszenek az gyerekek. Persze akkor is voltak, mert mindig vannak, de nem ekkora arányban. De lehet csak én nézem túlságosan negatív lencsék mögül a dolgokat.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!