Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha iszol ALKOHOLT, akkor mit...

Ha iszol ALKOHOLT, akkor mit iszol és mennyit? Mik a határaid? Mit lehet keverni és mit nem ajánlatos?

Figyelt kérdés

2013. aug. 27. 22:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hülye a kérdés. Mindenkinél más a határ, más az ízlés.
2013. aug. 27. 22:57
 2/13 A kérdező kommentje:
Most nagyon okosat mondtál! :)))
2013. aug. 27. 22:58
 3/13 anonim válasza:
100%
mindent ami A betűs :D
2013. aug. 27. 22:59
 4/13 anonim ***** válasza:
Részegnek (spiccesnek) lenni jó, de inni nem a kedvenc elfoglaltságom. Nálunk családon belül szokás borozgatni, pálinkázni, de mértékkel. A haverokkal ha iszok (nem sokszor) általában mindent keverünk mindennek, az olcsót, a még olcsóbbal. Ha tényleg megbízható társaságban vagyok, akkor nyugodtan elengedem magam, teszem az agyam részegen, iszok, amennyi jól esik, esek-kelek, bár észrevettem, hogy ez szinte placebo, az alkohol csak az alaphangulatot adja. Ha idióta, balhés társasággal vagyok, akkor igyekszem annyit inni, hogy el bírjam viselni a többi részeget, de megmaradjon a józan eszem :)
2013. aug. 27. 23:01
 5/13 anonim ***** válasza:
Mért kérdezel baromságot? Mert ha most itt megírják neked, h fél liter tömény, abból milyen következtetést vonsz le?
2013. aug. 27. 23:03
 6/13 anonim ***** válasza:
Ha csak kiülünk valahova inni haverokkal, akkor nem iszom olyan sokat, csak épp megérzem. ilyenkor VBK-t meg sört iszunk. Amikor viszont buliba vagyok, akkor ott iszunk amit találunk, mindent keverünk mindennel, ilyenkor nagyon kész szoktam lenni, de szerintem is csak ilyen placebo hatás. Ilyenkor egyébként érzem, hogy mikor kell abbahagyni az ivást.
2013. aug. 27. 23:33
 7/13 anonim ***** válasza:
VODKÁT! AMENNYI VAN!
2013. aug. 27. 23:35
 8/13 Justicar ***** válasza:

Vodkát, és nem isszuk, hanem vedeljük.

Ha be kell hozni a lemaradást, akkor pedig (én legalábbis) fekete abszinttal szoktam pótolni.

2013. aug. 28. 01:23
 9/13 anonim ***** válasza:
Én még csak 15 vagyok, eddig egyszer ittam, 3 bacardi kóla volt, nem is szerettem volna többet, már nem esett jól. (két újjnyi bacardi volt egy szerintem 2 decis pohárban, a többi kóla)
2013. aug. 28. 12:03
 10/13 anonim ***** válasza:

én mindent iszok aminek van alkohol tartalma :D

keverni is mindent keverek mindennel, nagyobbat üt.:D

2013. aug. 28. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!