Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi alapján keresitek az...

Mi alapján keresitek az embereket? Min múlik, hogy valaki el tudja magát fogadtatni?

Figyelt kérdés

Van aki normális, barátkozna, nyitott, eljárkálna, lehet vele beszélgetni, humora is van, bár nem beszél állandóan minden hülyeséget, mégsem érdekel senkit. Mitől van az, hogy valaki nem tudja elérni, hogy őszintén érdekeljen bárkit is érdek nélkül?

Hiába gondolkodik ugyanúgy, mint a többi vagy esetenként jobban is mégis kívülálló marad és semmilyen közegben nem találja a helyét. Mást meg azonnal elfogadnak.

Aki nem őszinte, titkolózik, nem vesz komolyan senkit inkább azokhoz közelednek.

Ugyanígy hogy barátoknak mindent szabad, nekik lehet akármilyen hibájuk, de kívülállónak nem lehetnek saját gondolatai, hibái.

2014. júl. 9. 17:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az a tapasztalatom, hogy a baráti körök azért vannak együtt, mert nem szeretnek unatkozni, és megtalálják egymásban azt a közeget, ahol értik egymás vicceit, és lehet szórakozni.

Ez egy nagyon nagy általánosítás volt, de pl. gondolj bele, te mit szeretsz csinálni? Miről szeretnél beszélgetni? Mit tartasz viccesnek?

Ha olyanokat találsz, akiknek kb. olyasmi ezekre a válasza, mint neked, akkor jó eséllyel jól meglesztek.

Ha nem tudod elengedni magad egy társaságban, és jólérezni magad velük, azt általában érzik a többiek is, és úgy fognak rád gondolni, mint aki távolságtartó. Ők azt látják, hogy te kívülálló maradsz, mert nem nyílsz meg feléjük, te meg azt látod, hogy ők kívülállóként kezelnek téged.

Nem mondom, hogy ez minden esetre igaz, de amit én szoktam látni, arra általában ez jellemző.

Olyat is láttam már, hogy valakit azért nem tudott befogadni egy társaság, mert túl nyitott volt, és nem tudtak vele lépést tartani.

Általában ha magadhoz hasonló embereket keresel, akkor sok közös pont lesz, és jól megértitek egymást, ha meg másmilyent keresel, ahhoz az is kell, hogy a másik fél is nyitott legyen olyanokkal ismerkedni, akik nem olyanok, mint ő.

Pl. van aki azt élvezi, ha minél többféle embert ismer meg. És van olyan is, aki nem hajlandó olyannal szóba állni, aki nem pont ugyanúgy gondolkodik, mint ő maga.

Ha sokat keresel, idővel találhatsz olyanokat, akikkel jól megvagy.

2014. júl. 9. 17:48
 2/5 anonim válasza:

"Aki nem őszinte, titkolózik, nem vesz komolyan senkit inkább azokhoz közelednek. "

Ezt honnan veszed? :O

2014. júl. 10. 01:03
 3/5 A kérdező kommentje:
Ezt tapasztaltam. Fiúbarátaim összevissza csalják, hazudoznak nekik, rám meg nem kíváncsiak pl.
2014. júl. 12. 11:20
 4/5 A kérdező kommentje:
Mindezt úgy, hogy külsőmmel nincs baj, mielőtt még itt benyögné valaki...
2014. júl. 12. 11:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Egy teljesen átlagos külsejű és gondolkodású emberként nekem is meggyűlt a bajom ezzel a problémával.Aztán kinőttem a kamaszkort,továbbtanultam,dolgoztam,és megtanultam,hogyan kell nyitottnak lenni mások felé.Nem olyan nehéz ez,mint amilyennek tűnik.Add önmagad,légy barátságos,és lesz olyan,akinek úgy leszel szimpatikus,ahogy vagy.Ehhez viszont le kell vetned a gátlásokat vagy az előítéleteket neked is.Valamilyen szinten muszáj lesz megnyílnod a környezeted felé,máshogy nem megy.
2014. júl. 12. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!